Jeptiška začala zpívat světový hit. Porotcům spadla čelist, jakmile uslyšeli její hlas

Čas od času jsou do sítě odesílány nahrávky, které jednoduše přijímají řeč. A i když by se zdálo, že jsme viděli a slyšeli všechno, vždy se najde něco, co nás přiměje říci, že už nemůže být nic horšího.

Někteří z nich mají obrovský talent, který nelze ignorovat. Přesvědčila se o tom porota oblíbeného programu, když na pódium vstoupila sympatická jeptiška. Když začala zpívat, celý svět se zastavil na jednom místě. Něco takového jsme ještě neslyšeli!

Geniální výkon jeptišky

Italská jeptiška Cristina Sccucia se rozhodla zkusit své umění v The Voice. Není pochyb o tom, že tento program získává na popularitě. Jeden den nikdo neví o naší existenci a druhý den jsme na rtech celé země zamilovaní do našeho hlasu. V tomto případě tomu tak bylo.

Talent jeptišky potěšil jak diváky, tak diváky i porotu. Zazpívala hit Alicie Key „Noone“. Zdálo by se, že žádné představení nebude tak dobré jako originál, ale po představení jeptišky byli všichni v šoku.

Porota téměř okamžitě poznala, že má za židlí opravdový talent, o kterém ještě nejednou uslyšíme. Všichni se shodli, že vystoupení jeptišky nás sráží na kolena.

Pokračování na další straně