Joe Friday řekl TOTO v roce 1968. Nyní si poslechněte jeho mrazivé poselství o 50 let později

Důstojníci Joe Friday (Jack Webb) a Bill Gannon (Harry Morgan) diskutují o politice a sociálních otázkách v tomto klipu Dragnet z roku 1968, o kterém mluví každý.

Detektivové nikdy neztrácejí chladnou hlavu, ale blíží se k tomu, jak uvidíte v tomto videu níže.

Tento klip byl odvysílán 23. března 1968 a točí se kolem seržanta Joea Fridaye a důstojníka Billa Gannona, jeho partnera. V práci čelí každodenním výzvám a vypořádávají se s kritickými otázkami, jako jsou rasové nepokoje, LSD, co si jen vzpomenete.

Scéna se odehrává na policejní stanici a začíná tím, že teenager policii říká, že nechápou, jak nebo proč je svět tak „nespravedlivý“. Seržant Joe Friday a důstojník Bill Gannon přednesou argumentační řeč, která všechny nechá beze slova.

Mladší generace si často myslí, že nikdo nerozumí jejich bojům. Ve srovnání s životem v předchozích desetiletích si neudělají čas, aby ocenili všechna privilegia, která nyní mají. Místo toho se rozhodnou hledat problémy a důvody, proč je pro ně život těžší než pro jejich rodiče a prarodiče.

„Možná ano, synu,“ odpovídá seržant Joe Friday a pokračuje, „nemysli si, že jsi první generace, která se cítí nespokojená.“ Všichni mají, víš?“

Pokračování na další straně