JSTE PŘIPRAVENI NA RYBÍ SEZÓNU? Přináší POZITIVNÍ ZMĚNY pro tyto znamení zvěrokruhu, ujistěte se, že jste mezi nimi!

Astrologové vyčleňují pět znamení, která za vlády Ryb přinesou pozitivní změny.

Když Slunce vstoupí do znamení Ryb, nastává dobré období pro zavedení změn, které jsme dlouho odkládali.

Astrologové oznamují, že energie Ryb bude extrémně silná, protože Slunce, Jupiter a Neptun jsou již v tomto znamení a 9. března se k nim přidá Merkur. Mezitím 2. března ve 12 stupních Ryb přichází novoluní v důsledku konjunkce Slunce a Měsíce.

Následující čtyři týdny budou umělecké činnosti mimořádně příznivé, takže pokud jste v sobě doposud uměleckou linii brzdili, je nejvyšší čas ji uvolnit a možná překvapit své okolí. Věnujte pozornost také snům, mohou být prorocké.

Období, které začalo 18. února až 20. března, bude vstřícné pro ty, kteří chtějí změnit svůj jídelníček a osvojit si nové zdravé návyky, ale také odmítnout vše, co jim bránilo být šťastní a naplnění.

Také schopnost odhalit duševní stavy jiných lidí dosáhne v tomto období svého vrcholu a pokud jste citliví, můžete čelit zmateným myšlenkám, nesoustředěnosti a depresím.

Jsou ale i náznaky, že Slunce ve znamení Ryb bude období, na které bude rád vzpomínat. Astrologové vyčleňují pět znamení, která za vlády Ryb přinesou pozitivní změny.

1. Býk

Lidé narození v tomto zemském znamení jasně pochopí, co od života chtějí. Zlikvidují lidi, kteří jim kradou energii z jejich prostředí, a hned se budou cítit silnější, energičtější a energičtější.

Pokud chcete v tomto období proměnit své tělo, využijte přízně hvězd. Je to také ideální čas zbavit se neřestí, pokud je máte.

Pokračování na další straně