Kamionista zachránil na zledovatělé silnici bezvládnou dívku. Když v nemocnici viděl její doklady byl v šoku!

Muž si uvědomil, že ji musí urychleně odvézt do nemocnice. Neměla na sobě prakticky žádné oblečení, jen tenké tričko a spodní prádlo. Arthur ji zvedl a odnesl do salonu. Tam zapnul sporák na maximum a dívku zabalil do bundy. A pak šel do nejbližší nemocnice.

Trvalo dlouho, než cizinec nabyl vědomí. Bledá pleť postupně začala hrát barvami a muž se zeptal na její jméno. Dívka se představila jako Alina.

S odpovědí na otázku, jak se ocitla bez oblečení ve vánici na prázdné silnici, ale nespěchala. Řekla, že to byl špatný příběh a nechtěla ho vyprávět. Artur trval na svém – koneckonců potřeboval vědět alespoň nějaké podrobnosti, když ho policie začala otravovat otázkami.

Pak se Alina rozhodla krátce vysvětlit. Její slova se samozřejmě téměř nestala jasnější. Jak dívka řekla, její manžel a jeho přátelé ji vzali na silnici. Manželovi řekla, že podnik zkrachoval, i když tomu tak nebylo. A on, jako spolumajitel podniku, se rozhodl se ho zbavit. Alina nevěděla, co mu toto rozhodnutí dalo. Ale to je vše, o čem ví. Jen díky Arturovi přežila.

Cestou se muž snažil pochopit, proč to její manžel udělal, ale nikdy nedošel k žádným závěrům. O hodinu později dorazili do nemocnice, kam obvykle přivedl svou dceru. Lékaři se okamžitě ujali pacienta, jehož stav byl vážný. Měla omrzlé ruce i nohy a celkově to pro ni bylo těžké po tak dlouhém pobytu v mrazu.

článek pokračuje na další stránce..