Kamionista zachránil na zledovatělé silnici bezvládnou dívku. Když v nemocnici viděl její doklady byl v šoku!

Arthur byl šokován. Neměl tušení, kde se ty peníze vzaly. Pochopil ale, že žádost o operaci již byla schválena a nyní může být jeho dcera zachráněna. Stále ničemu nerozuměli a společně s manželkou a Káťou odjeli do nemocnice. Dívka byla okamžitě umístěna na oddělení a začala se připravovat na operaci.

Celé to trvalo pár dní. A to nejhorší bylo brzy za sebou. Dcera se samozřejmě musela ještě nějakou dobu vzpamatovávat. Ale teď měla normální budoucnost. Arthur a Masha byli se svou dcerou, když se probudila.

V tu chvíli Alina vstoupila do oddělení. Přestože muž v této sympatické a krásné dívce ani hned nepoznal toho zmrzlého cizince, kterého před týdnem viděl na silnici.

Byla ráda, že se dívka cítí lépe, a pak to Arturovi došlo: byla to ona, kdo pomohl zaplatit operaci. Alina nic neskrývala – opravdu chtěla pro svého zachránce udělat alespoň něco. Ostatně právě díky němu přežila. A peněz měla dost.

Arthur samozřejmě neměl žádné sobecké motivy, když dívce pomáhal. Chtěl jen zachránit člověka v nesnázích. Ale osud mu byl nakloněn. A za svůj dobrý skutek byl muž plně odměněn.