Karma se blíží a některá znamení nejen potrestá, ale některá také odmění štěstím!

STŘELEC

Někdo vás už začal sledovat a svádět, místo abyste vy šli za ním. Pro všechny ostatní vždy hrajete roli svůdníka, ale tohle je něco jiného. Ta karma vrací laskavost tam, kde jsi zlomil srdce druhým. Nyní budete svedeni, pak odejděte.

KOZOROH

Je čas utřídit si myšlenky a radovat se. Dlouho jsi byl ve stínu někoho jiného, ​​dlouho jsi trpěl a plakal. Nyní je čas, aby vás karma odměnila štěstím, o kterém jste dlouho snili a které jste si již dávno zasloužili. Začínáte nový život.

VODNÁŘ

Máte pocit, že jste se vzdali a že vás nikdo nemůže odtrhnout od boje. Ztratili jste vůli a víru v lásku a lidi.Přichází karma, aby vás pozvedla nad bolest a ukázala vám správnou cestu. Někdo obnoví vaši vůli k životu a sílu, stejně jako víru v novou lásku.

RYBA

Ve všem jste jednali spravedlivě, ale chystají se velké změny. Některé věci jste neměli tolerovat, protože vám teď bijí do hlavy. Neznamená to, že když budete ve všem dobří, rozumní a tolerantní, že vás karma odmění štěstím, bylo to pro vás trochu pozdě, ale stejně vás odmění.