Karmické spojení mezi těmito dvěma znameními je silné: Nyní jsou to bývalí, ale znovu se setkají a zamilují se!

Některé vztahy jsou karmické a některé lásky tak silné, že je nic a nikdo nemůže zničit…
Tato dvě znamení zvěrokruhu nyní nejsou spolu. Jejich láska neskončila a emoce stále existují, i když je jejich milostný příběh považován za ukončený .

Ale osud s nimi má stále plány a oni budou moci říct, že láska je něco, co se stane, když nejméně doufáme. Pokud jste se tedy narodili ve znamení Štíra a Lva nebo se v některém z těchto dvou znamení narodil váš blízký, vězte, že osud si pro vás chystá překvapení.

Velmi brzy dojde k setkání, které vám i tomu druhému dá vědět, že některé lásky nemají konce. Protože, když jsou skutečné, když je láska upřímná, bez ohledu na to, jak velké jsou překážky… Není nic, co by se nedalo překonat a přežít, protože emoce jsou silnější než cokoli.

Drazí štíři a milí lvi, pokud je vaše srdce nyní smutné a zdá se vám, že nikdy nenajdete svou spřízněnou duši… Že ji už nikdy nevrátíte zpět do svého života, protože moc dobře víte, kdo je ten, na kom vám záleží… Don neboj se. Karmické pouto, které mezi vámi existuje, je silné a mocné a nic ho nemůže zničit. A když vás osud znovu spojí a vaše setkání se stane znovu… Pak přestaňte být tvrdohlaví. Zapomeňte na hrdost. Opravdová láska existuje mezi vámi, a když dojde na novou šanci, věnujte se tomu, abyste si ji užili a využili nové šance!

Pokračování na další straně