Když moje matka viděla, jak se chůva chová k dvojčatům, málem omdlela

Každý rodič, který si vybírá chůvu pro své dítě, samozřejmě očekává, že se o dítě postará o nic horší než její otec a matka. Jak však ukazuje praxe, chůvy mohou být nejen lhostejné k dětem jiných lidí, ale také otevřít ruce.

Předčasně narozená dvojčata Bryce a Gavin strávila tři měsíce na jednotce intenzivní péče, kde lékaři bojovali o život. Když už nebylo zdraví dětí v ohrožení, matka Lindy Andeson je vzala domů.

Po několika měsících se však Lindy musela vrátit do práce, a tak zveřejnila online inzerát, že potřebuje dobrou chůvu pro své děti.

Po dlouhých pohovorech si z 6 uchazečů vybrala ženu, která se podle ní na tuto roli nejvíce hodila. Po několika týdnech však Lindsey začala být podezřelá. Nainstalovala do domu skryté bezpečnostní kamery , které potvrdily, že její obavy nebyly marné.

Hrozný! Nejen, že chůvě absolutně nezajímá, že děti lezou po gauči a nemohou samy vstát, navíc děti pohazuje jako nějaký odpad. Pro činy tohoto hrozného zaměstnance neexistuje žádná omluva. Lindsey zavolala policii a strážcům ukázala děsivé záběry nelidského zacházení s miminky.

Pokračování na další stramě