KOLIK DĚTÍ BUDETE MÍT – DATUM NAROZENÍ PŘESNĚ PROZRADÍ: Zkontrolujte nyní

Kolik budete mít dětí? Založíte velkou rodinu nebo nebudete mít děti vůbec? Odpověď na tuto otázku spočívá ve vašem … datu narození

Někteří věří, že náš osud je již dávno zapsán ve hvězdách. Nemůžeme se vyhnout svému osudu a tomu, co je pro nás plánováno. Podle tohoto názoru lze budoucnost znát daleko dopředu. To je důvod, proč lidé chodí ke kartářkám a hledají odpovědi v kávové sedlině nebo čarách na dlani. Pokud chcete znát počet svých dětí, nemusíte hledat daleko. Stačí vaše datum narození.

Jak můžete zjistit, kolik budete mít dětí? Je to velmi jednoduché. Sečtěte všechna čísla z data narození. Přidávejte je, dokud nezískáte jedno číslo. Pokud jste se například narodili 1. června 1989, byla by vaše rovnice toto: 1 (první) + 6 (červen, šestý měsíc) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34,3 + 4 = 7. odpověď leží v čísle sedm. Níže naleznete interpretace získaných výsledků.

Pamatujte, že pokud jste manželé, přidejte čísla obou partnerů. V tom případě zjistíte, kolik spolu budete mít dětí. Pokud máte velmi silný citový vztah, i když nejste manželé, měli byste také sečíst svá čísla. Proroctví nemusí fungovat, pokud váš cit není dostatečně silný nebo pokud před sebou něco důležitého skrýváte.

Pokračování na další straně