KONEČNĚ SMYSLUPLNÉ PSANÍ: KONTEMPLATIVNÍ … PROČ NIKDO NEMLUVÍ O TÉTO EPIDEMII?!

Nikdo o tom nemluví…

„Je docela nudné, že přímo uprostřed epidemie média nevysvětlují, jak funguje náš imunitní systém.“

Jsme neustále povzbuzováni hledat vnější ochranu, která nás zachrání: vezměte si masky, alkoholové gely (aniž bychom říkali, že tyto gely by neměly být používány delší dobu, protože ethanol odstraňuje první přirozený imunogen našeho těla: lipidovou vrstvu naší pokožky , což je bariéra). přizpůsobení virům … (V posledních letech je naše tělo rok od roku stále citlivější kvůli nadměrnému používání antibakteriálních produktů a nedorozumění ohledně role bakterií v našem imunitním systému).

Čím více budeme používat tyto alkoholové dezinfekční prostředky na ruce, tím bude naše pokožka propustnější a citlivější k vrchní vrstvě pokožky. Použijme v první řadě „klasická“ mýdla!

 Média hovoří pouze o externím řešení: budoucí léčbě drogami nebo vakcíně, jejíž registrace bude zcela jistě opomíjena na základě „naléhavosti“…

Kdy bylo obyvatelstvu vysvětleno, že za pár dní (pro mladé lidi) nebo pár týdnů může každý přirozeně posílit svůj imunitní systém? To by určitě nezabránilo šíření viru, ale posílilo by to naši obranu před virem a snížilo by tak výskyt závažných případů, abychom se mohli doma zotavovat mnohem rychleji.

 Proč nezahrnout do informačních kanálů ty, kteří tráví 95% času prací na tomto tématu více týdnů: zdravotníci, kteří hovoří o prevenci, jako jsou odborníci na výživu, naturopati, homeopati, fytoterapeuti, kteří dokážou udělat ohromnou práci pro informování a prevenci lidí , a tím odlehčit lékařům v první linii?!

Pokračování na další straně