KONEČNĚ SMYSLUPLNÉ PSANÍ: KONTEMPLATIVNÍ … PROČ NIKDO NEMLUVÍ O TÉTO EPIDEMII?!

 Proč neříct lidem, že konzumace rychlého občerstvení, „umělých“ potravin (jako jsou zpracovaná a rafinovaná jídla), je první věcí, která ničí naši imunitní obranu?

 Že účinnost našeho imunitního systému závisí striktně na stavu naší střevní flóry (a tedy na kvalitě jídla, které jíme)?

 A že domácí, syrová, sezónní konzumace zeleniny a ovoce je nejlepší způsob, jak rychle doplnit zásoby minerálů pro imunitu?

Proč není vysvětleno, že půst posiluje imunitní systém pouze za 3 dny?
Proč si nepromluvit o výhodách studené sprchy, která za pár dní zvedne hladiny jednotlivých T lymfocytů?

Proč není vysvětleno, že rostliny jako např. echinacea, v koncentrované formě za několik týdnů zvýší imunitní ochranu? (měli bychom čas, protože se virus objevil …)
Inzerát

 Proč se nemluví o účinnosti esenciálních antivirových esenciálních olejů a vysokých dávek vitaminu C a minerálů, jako je zinek a selen?

 Proč nemluvit o důležitosti cvičení a nedávných studiích, které prokazují příznivé účinky jógy při posilování imunitního systému?

Proč není vysvětleno, že strach vážně ničí imunitní systém? A proč je to jediná emoce přenášená mainstreamovými médii, která vyvolává takovou úzkost, že nás den ode dne oslabuje stále více …?

 Proč lidem nevysvětlíte, že mají obranné a samoléčebné schopnosti, které jsou silnější než jakákoli droga na světě a že tyto schopnosti lze rychle aktivovat?

 Naše tělo je skutečný léčivý stroj!

 V době, kdy konečně máme čas, je čas soustředit se na vlastní operace, udržovat potřebu své osobní síly a převzít kontrolu nad svým vlastním zdravím a budoucností. “

Zdroj: Jose Gorrochategui, naturopath