Láska na podzim: Beran potká někoho výjimečného, ​​Lev bude litovat, Štír bude šťastný

Zjistěte, co vám to přinese na poli citů a lásky…

BERAN

Podzimní láska bude určitě něco, čím se můžete pochlubit. Musíme říct, že je jisté, že jste kvůli lásce dlouho trpěli, ale teď konečně všechno přichází na své. Je jen důležité, abyste naslouchali hlasu svého srdce.

BÝK

Toto období nebude ve vašem životě nejlepší. Musíme říct, že přicházejí dny, kdy si konečně uvědomíte, že člověk, za kterého bojujete, není ten pravý. Jen nezůstávejte tam, kde nechcete, a dovolte si procházet životem tak, jak vy osobně chcete.

BLÍŽENCI

Láska během podzimu bude polem, kde se skutečně budou konat různé akce. Dá se říci, že vás následuje řada emocí, ale také řada změn. Jen si dávejte pozor, co děláte, komu dáváte svou lásku, a soustřeďte se na hlas svého srdce, protože ono ví nejlépe, co je pro vás nejlepší. To musíme zdůraznit.

RAK

Nadcházející měsíce budou zajímavé, pokud jde o vás. Pokud jste stále nenašli svou spřízněnou duši, vězte, že je jen otázkou dnů, kdy se tak stane. Je vám stále jasnější, že jeden Rak je připraven udělat cokoliv, aby vám v akci nedokazoval, co k vám cítí. Zasloužil si šanci.

LEV

Jste si vědomi toho, kde jste udělali chybu, stejně jako víte, že bez ohledu na to, co uděláte, nemůžete nic změnit ani vrátit čas. Na podzim to pro vás bude velmi těžké, protože váš blízký konečně najde své štěstí. Měl jsi vedle ní všechno, ale všeho bylo pro tebe málo, a proto máš výčitky.

PANNA

Cítíte se skvěle. Během podzimu to tak zůstane bez ohledu na to, zda jste single nebo ne. Jako byste si uvědomili, že je vlastně jedno, jestli někoho máte, protože jste našli svůj klid a jste připraveni čekat, až se do vašeho života přesune štěstí.

Pokračování na další straně