Manželský pár adoptoval dítě narozené bez rukou – o rok později dobylo celý svět

Vasilina ale nebyla prvním postiženým dítětem, které pár adoptoval. Adoptivní syn páru Denis se také narodil bez rukou a nyní nosí protetiku.

„Nejdřív jsme nechtěli Vasilinu adoptovat. Mysleli jsme si, že nemáme dostatek energie a trpělivosti ani pro naše tři stávající děti,“ vzpomínala Elmira .

„Mysleli jsme si, že se ji možná ujme někdo jiný, tak jsme se jen podívali na její fotku a ze všech sil se za ní modlili.“

Denis však chtěl , aby se Vasilina stala součástí rodiny, a další dva synové páru, Radik a Aidan , si také přáli sestru. Radik sice původně řekl, že chce sestřičku s rukama, ale rychle si to rozmyslel, když si rodiče přivedli Vasilinu domů .

Kluci Vasilinu milovali od chvíle, kdy jsme ji přivedli domů ,“ řekla Elmira . Ve skutečnosti její bratři opravdu soupeřili o pozornost malé holčičky.

„Právě teď jsou dva starší chlapci v táboře, ale obvykle se o něj děti doslova perou,“ řekla Elmira .

Vasilina sice nemá ruce, ale je velmi odhodlané dítě a brzy se s pomocí rodičů naučila chodit.

Elmira nahrála na Facebook video, na kterém je vidět, jak se Vasilina snaží jíst nohama. Video se rychle stalo populárním na sociálních sítích a z malé holčičky se stala opravdová internetová hvězda.

Když vidíme Vasilinino odhodlání, není překvapením, že se video stalo tak populárním a všichni ji nadšeně chválili.