Matka kvůli penězům pustila do pokoje své postižené dcery tři zajatce. Když jsem po hodině otevřel dveře, byla jsem v šoku!

Dáša seděla v kavárně s kamarádkou. Snažil jsem se držet záda rovně. Smála se a hlasitě se chichotala. Tak, aby to vypadalo krásně. Hrála pro diváky. U vedlejšího stolu seděl inteligentní muž. V ruce držel šálek kávy a odkládal malíček. Pomalu usrkával pití. Opatrně vzal lžící kousek vzdušné sušenky a přinesl si ji k ústům. Ze všech jeho zvyků bylo jasné, že je z bohatých. Na prstu nebyl žádný prsten. Daria vždy věnovala pozornost této první věci. Muž je slušný a svobodný, věkově se zdá, že je o něco mladší než ona. Ale nebojte se.

Dáša rychle dopila šťávu a vstala. Kamarádce vysvětlila, že na číšníka čekat nechce, pro doplatek si půjde sama. Vika neměla čas něco namítat. A Daria je mistrem divadelních technik. Celá jeho existence je divadlem navrženým k přitahování peněz do života. Po chvíli se zahanbeně omluvila neznámému muži. Řekla, že je dobře, že je sklenice prázdná. Když se Daria vysvětlila cizímu člověku, myslela si, že je dobře, že chytila ​​sklenici. A pak byste museli platit za rozbité nádobí. Překvapivě rozhovor začal lehce. Muž odpověděl, zkoumal svého partnera a přimhouřil oči.

Dáša už na kamarádku zapomněla. Ale Vika si připomněla sama sebe. Už přešla k jejich stolu a také zírala na tohoto krasavce. Ale Daria se o kořist nehodlala dělit. Neochotně představila svého přítele své nové známosti. Vika se začala usmívat, ale Dáša řekla, že její kamarádka už odchází a ona by klidně seděla. Kývla na knihu, kterou muž četl, a dodala, že je to jeden z jejích oblíbených spisovatelů. Vika musela odejít a nechala přítele s novou známostí. Zdá se, že měla štěstí a našla se jako kandidátka na další manžele. Před třemi lety Daria pohřbila svého manžela. Samozřejmě to byla smutná událost v jejím životě.

Pokračování na další straně