Mladá žena zachránila život arabskému princi, aniž by věděla, s kým má co do činění – dostala obrovskou odměnu

Foto: Principe Karim/Instagram, Francheska M Lizardo/Instagram
Foto: Principe Karim/Instagram, Francheska M Lizardo/Instagram

Tato mladá žena zachránila život arabskému princi, aniž by věděla, s kým má co do činění! Kvůli svému ušlechtilému gestu později syn ropného magnáta překvapil obrovským darem!

Pomoc druhým není jen ušlechtilým gestem, může být i lékem pro naši vlastní duši. Nemusíte hned myslet na velké věci, protože i malá gesta mohou někomu pozitivně změnit život a svou laskavostí můžeme dokonce udělat celý svět o něco lepším.

Arabský princ Karim Nader Abu Naba’a , syn světoznámého ropného magnáta, měl nedávno svůj život díky malému lidskému gestu, takže pokud někdo, jistě dokáže ocenit důležitost pomoci druhých.

Život muži zachránila mladá zdravotní sestra, která v tu chvíli ani nevěděla, s kým má co do činění.

Princ Karim byl v Kolumbii s několika přáteli na cestě na koncert v Baraquilla, když se vrtulník malé skupiny zřítil. Pilot vrtulníku nezvládl řízení a zřítil se do země.

Foto: Principe Karim/Instagram

Na místě bylo mnoho svědků nehody, kteří přispěchali na místo střetu a okamžitě vyrozuměli záchrannou službu. Mezi přítomnými byla i ošetřovatelka Francheska Lizardo , která bez váhání začala princův stav stabilizovat, aniž by tušila, jakou vlivnou osobu má v rukou.

článek pokračuje na další stránce…