Modlitba za zdraví: Takto byste se měli modlit za uzdravení

Svatá matko Boží zachraň nás! (Přečteno 3krát). Zachraňte, zachraňte svého služebníka (jméno dítěte) před smutkem, nemocí, uzdravte, ochraňte, podpořte, neodcházejte v nesnázích, katastrofách a neštěstí a dopřejte mu zdraví, mnoho léta a prosperity, amen.

Tato modlitba by se měla číst před ikonou Panny Marie 12krát denně, nejlépe večer nebo v noci. Předpokládá se, že pomáhá dítěti překonat akutní bolestivý stav a vrátit se do zdravého života. Můžete si ji přečíst nejen doma, ale i v chrámu při bohoslužbě, u lůžka nemocných nebo v nemocnici.

A protože vztah mezi matkou a dítětem je jeden z nejbližších, Pán to obvykle slyší a dává uzdravení. Ale i když jste zapomněli slova nebo něco popletli, je to v pořádku. Modlitba za zdraví dítěte nepřestane platit, i když si ji přečtete vlastními slovy. Hlavní věc je, že slova vycházejí ze srdce a Bůh je uslyší.

Jen kdyby byly děti zdravé a na všechno ostatní si vyděláme. Tento otřepaný výraz je jistě každému z nás známý a blízký. Zdraví dítěte je svaté – axiom, který pro normální, zdravé rodiče nevyžaduje žádné důkazy a potvrzení. Není asi většího trápení, než vidět trápení nemocného dítěte, bez ohledu na to, zda je malé nebo už samo děti kojí.

Samozřejmě se v první řadě obracíme na lékaře, snažíme se najít cestu k světovým osobnostem medicíny, abychom se dostali na tu nejlepší kliniku, i když se nachází tisíce kilometrů od domova. Abychom vyléčili dítě, jsme připraveni doslova na cokoliv. Mimochodem, naše připravenost na cokoli je velmi tenkým mostem mezi dvěma světy: světem rozumných činů a zoufalých činů. Zoufalství je špatný rádce. Dokáže samozřejmě zmobilizovat nebývalé a neznámé síly a možnosti jak samotného nemocného, ​​tak i matky toho, kdo se dostal do spárů nemoci.

Ale často se to bohužel stává po vyslovení strašlivé formule zřeknutí se duše, jen kdyby bylo dítě živé a zdravé. A dokonce i ve chvílích exacerbace nemoci začneme přibližně takto smlouvat, apelovat na vyšší síly: „Pane, pokud se mé dítě uzdraví, navždy se vzdám toho a toho, nebo udělám to a to, nebo už nikdy neudělám to a to.“… V domnění, že skládáme neotřesitelný slib, na něj většina bohužel téměř okamžitě po uzdravení dítěte zapomene. Nebe přeje pouze upřímné víře v moc Páně. Nejvíc silná modlitba- upřímná modlitba matky za zdraví dítěte.

Při čtení modlitby nezapomeňte vzít v úvahu takovou nuanci: pokud vašemu dítěti není více než sedm let, neměli byste říkat „Boží služebník“, ale „Boží dítě“. Všechny děti do sedmi let včetně jsou Boží andělé, miminka.