MOUDROST KRÁLE ŠALAMOUNA – UDĚLEJTE TOTO A NEŠTĚSTÍ SE VÁM VYHNE: Neprožitý život přitahuje smutek!

Co je podstatou hojnosti? Král odpověděl:

Tvůj život je nejcennější věcí v Boží pokladnici. V každém z vás je nevyčerpatelné bohatství. A hojnost kolem vás je neomezená. Bohatství tohoto světa nezná mezí. A tak má každý šanci zbohatnout. Čím více dáte tomuto světu, tím více dostanete. Štěstí klepe na vaše dveře. Najděte v sobě „poklad“ a můžete se otevřít hojnosti.

Jak získat „světlo“? :

Užívejte si každý okamžik. Protože neprožitý život přitahuje smutek. Pamatujte, že to, co je uvnitř vás, je také venku. Vnitřní temnota plodí „temnotu“. A světlo přináší štěstí. Osvícení je jas 1000 sluncí.

Je možné najít harmonii?

Naučte se žít jednoduše. Nikomu neubližuj, nezáviď . Pochybnosti by měly vyčistit mysl, ne vést ke stagnaci. Naučte se tvořit pro kreativitu. Zapomeňte na minulost, a tak proměníte přítomnost a budoucnost. Naplňte se láskou a přineste na tento svět něco nového.

Jak dosáhnout dokonalosti? Král odpověděl:

Šťastní lidé jsou schopni transformace. Nešťastníci zůstávají otroky. Protože štěstí a svoboda jsou neoddělitelné. Přijměte pocit štěstí. Otevřete se světu a on se otevře vám. Buďte sami sebou a žijte v harmonii .