Muž zůstal znechucen svou spolusedící v letadle. Za 2 hodiny se za to nenáviděl

Honí i muži vás? vtipně jsem se zeptal. „Samozřejmě, že ano. Jsem šťastně vdaná, ale muže stále přitahuji.

Většina z nich má problémy ve vztahu a potřebují někoho, komu se mohou svěřit. Z nějakého důvodu, chtějí mluvit se mnou. Myslím, že jsem měla být poradce místo učitele!“

Laura se zastavila a řekla zamyšleně: „Víš, ve vztahu mezi mužem a ženou je všechno tak složité. Ženy jsou uctívané a muži jim říkají „zlatíčko“ a pokud zjistí, že v něčem lhali, hned jim už ošklivě nadávají! Muži milují ženy natolik, že je považují za spřízněné duše, ale pokud se náhodou podívají na své vybílené účty, už jsou pro ně bestie!
Fascinující rozhovor s Laurou mi celý let zpříjemnil.

Co mě nejvíce překvapilo bylo to, jak Laura přitahuje lidi svou výjimečností. Na konci letu, téměř polovina palubního personálu stála nedaleko naší uličky a smáli se s Laurou.

Dokonce i cestující kolem nás se zapojili do debaty. Laura byla středem pozornosti. Plnila kabinu klidem a štěstím. Když jsme si na rozloučenou zamávali v příletové hale na hongkongském Kai Tak letišti, sledoval jsem ji jako pomalu směřovala k velké skupině lidí.

Celá skupina se k ní nahrnula a objala ji. Otočila se mým směrem a podívala se na mě. Byl jsem ohromen. Laura byla nejúžasnější žena, jakou jsem kdy potkal v mém životě.

Neuvěřitelný příběh, že? Je skvělé vědět, že první dojem nás může zmást a může se otočit o 180 stupňů. Tento muž na to přišel a uvědomil si, že opravdovou krásu na první pohled neuvidíte! Podělte se o tento příběh se všemi svými přáteli a rodinou!