Najde se tu někdo, kdo vařil na takovém sporáku?

Moderní sporák nebo varná jednotka představují pro každou maminku revoluční způsob vaření a pečení. A nyní máte možnost získat ty nejlepší a nejúčinnější modely přímo zde, v našich speciálních prodejnách ŽELEZÁRSTVÍ a ELEKTRO, které jsou součástí renomovaných podniků Domácí potřeby.

Vstup do světa moderního vaření je nyní snadný a dostupný pro každou domácnost. Díky našim širokým sortimentům můžete mít tyto kvalitní plynové, elektro-plynové sporáky nebo varné jednotky ihned, bez nutnosti spořit na speciální půjčku.

Pojďme se společně podívat na některé z našich nejlepších modelů, které vám mohou zpříjemnit vaření a pečení v každé kuchyni.

Mora 211 – Perfektní Sporák pro Každou Kuchyni

Tento model plynového sporáku nabízí spolehlivé a efektivní vaření a pečení. S čtyřmi hořáky nové konstrukce a dvoudílnou mřížkou je vaše vaření snadné a pohodlné. Trouba je vybavena termostatem a bezpečnostní termoelektrickou pojistkou, což zaručuje bezpečné používání.

Mora 210 – Kvalitní Sporák s Moderními Funkcemi

S tímto modelem se vaše vaření stává ještě snazší. Elektrické vysokonapěťové zapalování všechny hořáky zapařuje a umožňuje snadné použití. Trouba je vybavena elektrickým grilovacím tělesem a dvířka mají přehradní okénko pro lepší kontrolu pečení.

článek pokračuje na další stránce..