NARODILI SE POD ŠŤASTNOU HVĚZDOU: Toto znamení zvěrokruhu má Boží pomoc jako na dlani!

Přitahuje je všechno, co je jiné; jiné země, zvyky, kultura, jazyky a hlavně exotické oblasti. Baví je cestovat, nemají rádi nudnou práci, dráždí je maloměšťácké formy a drbářské společnosti.

Nadevše nenávidí omezování svobody, pocit, že musí někde zůstat nebo něco dělat. Chtějí být nespoutaní a svobodní jako pták v letu, jít daleko, vidět všemožné věci a vyprávět o tom ostatním.

Je to mladý duch, s krásným estetickým vzhledem, atletickou postavou, miluje ušlechtilé sporty, takže tenis bude patřit k nejoblíbenějším. Střelec je noblesní, aristokratický, někdy vzpurný, ctí tradice, ale přesto jde svou vlastní cestou.

Střelec je kněz, astrolog, prorok. Velká ocenění, medaile, vojenské zásluhy jsou přesně to, co pochází ze silného Jupitera. Chcete-li být mistrem ve sportu nebo vítězem ve válce, musíte mít v horoskopu silného Jupitera.

Střelec není snadné znamení pro spolupráci, umí být přísný a arogantní. Také trestá, ale je to spíše nepříjemné než totálně tragické. Pro někoho, kdo je od přírody hédonista, neexistuje větší trest, než být zbaven požitků a peněz. Životní choutky tohoto znamení jsou velké, ale také se naplňují.

Pokračování na další straně