Návyky, které zpomalují stárnutí

Všichni stárneme – to je fakt a je to nevyhnutelné. To však neznamená, že neexistují věci, které můžeme udělat, aby tento proces probíhal co nejpomaleji.

Nekuřte!

I když přestat není snadné , rozhodně se to vyplatí, pokud nechcete rychle stárnout. Cigarety obsahují mnoho jedů a karcinogenů a nejen, že z nich můžeme onemocnět, ale také nás stárnou , a to jak zevně, tak vnitřně. Může zanechávat viditelné stopy, zejména na pokožce obličeje a rukou.

Lahůdky, které vám pomohou přestat kouřit Přestat kouřit není snadné a je mnoho lidí, kterým se to nedaří ani po několika pokusech. Důvodem je jednak závislost na nikotinu , jednak se tento zlozvyk během let stává součástí naší každodenní rutiny. Naštěstí existují určitá jídla a nápoje, které mohou usnadnit odvykání.

Nepřecházejte na elektronické cigarety!

Existuje velké pokušení přejít na nedávno populární e-cigaretu místo toho, abyste přestali , až na to, že tato verze není o nic lepší než tradiční cigarety. Při jejich užívání se do našeho těla dostává hodně benzenu , který je známý svými stárnutím, můžeme vdechnout i trochu kadmia, formaldehydu a niklu.

článek pokračuje na další stránce…