NEJMOCNĚJŠÍ ŽENY se rodí v těchto 3 ZNAMENÍ HOROSKOPU: Jsou nejbojovnější, nejvášnivější a nejsilnější ve zvěrokruhu

Štír – žena vášnivá

Rozhodně není pasivní, klidná a pokorná žena. Je bázlivé a velmi vášnivé povahy. V životě nedělá nic nechtěně nebo polovičatě. Nemá rád nerozhodnost. Když se pustí do nějaké akce a podniku, když se zúčastní diskuse, když zažije dobrodružství, vždy jde až do konce. Nebo na druhou stranu nedělá nic.

Zklamání a neúspěchy ji hluboce zasáhly. U ní ve všem dominuje instinkt. Nejlepší rozhodnutí diktuje právě její intuice. A její první dojmy z lidí a věcí jsou obvykle neuvěřitelně přesné a přesné. Nedělá taktické ani psychologické chyby. Díky této schopnosti neomylně soudit lidi je někdy příliš sebevědomá sama v sobě a ve svém názoru.

Pokud někdo nepřemýšlí jako ona, dá mu radu nebo ho kritizuje. A ta její zvláštnost se nelíbí opravdu všem lidem. Některé ženy hledají klid a jejich pocity a emocionální reakce připomínají stojatou vodu. U ní tomu tak není. Její pocity jsou skutečným vroucím uragánem. Sympatie či antipatie, které k lidem cítí, jsou na ní okamžitě patrné. Málokdy dokáže skrýt svou náladu.

Stává se, že je člověk podveden. A v takovém případě se může rychle změnit z lásky na nenávist nebo naopak. V lásce nespadá do kategorie chladných žen bez vášně. Jak jsou její reakce v životě náhlé a bezprostřední, tak jsou i zamilovaní. Od prvních okamžiků známosti cítila k muži přitažlivost.

Fyzická láska je pro ni velmi důležitá, takže fyzické kouzlo na začátku hraje větší roli než morální nebo intelektuální vlastnosti. Nemůže někoho milovat, když ho nechce první. Její vášeň a síla, kterou vře, z ní činí jednu z těch žen, které mají sílu svádění a schopnost upoutat pozornost téměř každého muže.

Mnoho žen narozených ve znamení Štíra, i když nejsou výjimečné krásky, má na muže fascinující a magický vliv. Nedefinovaný, zvláštní a svůdný půvab, který rozproudí vibrace v hloubce její osobnosti, umí dobře využít. Když se jí nějaký muž líbí a je přitahován, podaří se jí ho dobýt a „zachytit“ tisíci neviditelnými detaily. V této subtilní hře ví, jak využít všechny své viditelné i skryté trumfy k dokonalosti.

Muž, kterého si vybrala, ale nepronikne hned do tajů její osobnosti. Na dlouhou dobu pro něj bude záhadnou osobou. A to bude také jeden ze silných hybatelů jeho lásky. Člověk, který ji chce náhle úplně poznat, riskuje, že ji navždy ztratí. Někdo by si mohl myslet, že láska je pro ni jen hra a veškeré její úsilí směřuje k tomu, aby si někoho podmanila, zatímco vy sami zůstáváte nedobytnou skálou.

Ale to je omyl a není to pravda. I když ví, jak dovedně použít všechny své zbraně při dobývání lásky, dělá to bez postranních úmyslů. Je velmi citlivý člověk a v lásce chce vždy všechno nebo nic. Je připravena odevzdat se až do konce, aniž by se zdržovala a nezištně, ale pouze tomu, koho si vybrala. Její vyvolený se stává středobodem jejího života. A když se vdala, neodplula do klidných vod.

Má rád akci, pohyb, obnovu. Láska pro ni není jen vášeň, ale také věčný boj s novými životními výzvami. V životě chce podvědomě ovládnout lidi, události nebo věci. Nevyhne se tomu ani její vyvolený. Vždy bude chtít, abyste mu nějakým způsobem vnutili svou vůli.

Střelec – Žena, která zasáhne střed

Její charakter se projevuje dvěma směry. První z nich ji vede k poklidnému životu, kde najde bezpečné a věrné přátele, což bude lichotit její ješitnosti. Druhá stránka její postavy je úplně jiná. Je odvážná, nezávislá, chce překračovat zavedené bariéry, riskuje, aby uskutečnila nějaký svůj ideál, nějaký svůj plán, jen aby lidem ukázala, jakou má skutečně cenu.

Je velmi ambiciózní. Chce se v životě nastavit tak, aby vše bylo podřízeno jejím plánům, jejichž uskutečnění jí přinese respekt ostatních. Není jí lhostejné nic, co by mohlo zvýšit její reputaci a prestiž. Má vytříbený cit pro všechny hodnoty života; nezanedbává nic, co by jakkoli mohlo být v její prospěch.

Hodně mu záleží na aktivním životě a správném řádu hodnot. Nemá rád žádný zmatek a anarchii. Život je pro ni neustálý boj a dokazování. Její temperament je zbrklý, překotný, nespoutaný a on ji žene stále dopředu. Tato vitalita, kterou její okolí jen stěží chápe, musí být vždy vyjádřena. I když někdy pociťuje touhu být sama a nezávislá, ráda je ve společnosti, aby přilákala sympatie ostatních. Uráží ji nepřátelské jednání.

Nesnese nenávist. Ve vztazích s lidmi hraje obrovskou roli její přirozená veselost a smysl pro humor. Je otevřená, loajální, oceňuje přesnost a korektnost. Pokud ostatní nejsou jako ona, pak se bouří, protestuje. Nesnáší snadno, když jí někdo velí, stanoví pravidla nebo podmínky. Někdy si představuje, že všemu rozumí a že je „nejchytřejší“.

V lásce je jejím prvním přáním potkat muže, který ji bude obdivovat a kterého může bez váhání představit svým přátelům. Pohrdá průměrnými hodnotami, a proto se nespokojí jen tak s někým v lásce. To ale neznamená, že hledá dokonalost v muži, protože si je vědoma, že nic takového neexistuje. Je nutné, aby měl takovou inteligenci a takové kouzlo, že se dotkne její sebelásky.

Láska pro ni znamená obdiv, a proto musí být jejím vyvoleným muž pevného charakteru a dobře naladěný. Muž se slabou vůlí, který se poddá jejím rozmarům, ji nikdy neudělá šťastnou. I když ze začátku takového muže toleruje, jednoho dne dojde k výbuchu.

Nemá rád lidi, kteří stydlivě dávají najevo své city. Nepotřebuje nesmělé důkazy lásky. Muž jejího života musí otevřeně vyjádřit svou lásku a dokázat ji všemi způsoby.

Pokud si libuje ve všem, co považujete za cenné, jeho pověst v jejích očích poroste a ona ho ocení a bude ho milovat. Je žárlivá? Nic moc.

Jde jí především o to, aby nebyla ve společnosti zesměšňována. Podvod si však nikdy neodpustí, protože to ranilo její ješitnost a sebevědomí. Také nemá rád skandály a drby. Ve vztahu s partnerem nesmí nic zůstat tajné a zahalené neupřímností.