Nejpřesnější horoskop na světě: Co vám Mayové předpovídají, je velká šance, že se splní

Jelen (20. září – 17. října)
Jelen je znamením, které má v sobě cit pro krásno. Jsou to citliví a umělecky založení lidé. Mají kolem sebe uklidňující harmonickou auru. Nemají problém projevit své city. Jsou milí a působí velmi elegantně a na úrovni.

Sova (18. října – 14. listopadu)
Sovy mají skvělou intuici a jsou moudré, mnohdy se však příliš uzavírají do svého vnitřního světa. Jsou to dobří rádci a posluchači. To z nich dělá skvělé psychology. Jejich emoce a nálady mohou procházet turbulentními změnami.

Páv (15. listopadu – 12. prosince)
Jak už název znamení napovídá, Pávi se rádi nosí, poutají pozornost a sklízí obdiv. Záleží jim na společenském postavení. Jsou velmi kreativní a srší dobrými nápady. Jsou to rození optimisté, kteří si života užívají plnými doušky.

Krokodýl (13. prosince – 9. ledna)
Krokodýli jsou velmi přátelští a optimističtí lidé. Snadno se s nimi sblížíte. Nemají rádi, když je omezována jejich svoboda a je na ně vyvíjen nátlak. Než se do něčeho pustí, dobře si nastudují, ce je čeká. Hodí se pro kariéru ve vědě a zaměstnání, které vyžaduje detailní práci.

Opice (10. ledna – 6. února)
Opice je bezpochyby znamením, se kterým si užijete nejvíce srandy. Nemá nic společného s Opicí z čínského horoskopu. Je to znamení, které je hravé a umí projevit dětskou radost. Hlavní jsou pro Opici její přátelé. Je to společenský tvor.

Sokol (7. února – 6. března)
Lidé narození ve znamení Sokola jsou velmi vnímaví a bývají také duchovně založení. Ostatní oceňují jejich přímost a moudrost. Nejlépe se uplatní ve vedoucích pozicích, mají přirozenou autoritu. Bývají to ti nejlepší rodiče.

Pokračování na další straně