Nejpřesnější horoskop na světě: Co vám Mayové předpovídají, je velká šance, že se splní

Jaguár (7. března – 3. dubna)
Jaguáři jsou velmi vášniví, vše dělají s neskutečným zápalem pro věc. Nebojí se jít do rizika a přijmou téměř jakoukoliv výzvu. Jsou to silní vůdčí osobnosti. Překypují energií a potřebují dostatek fyzické aktivity.

Liška (4. dubna – 1. května)
Lišky jsou velmi pracovité a je na ně spolehnutí. V životě chtějí mít pohodu, bezpečí a stabilitu. Bývají silně propojené se svou rodinou a blízkými. Rády pomáhají ostatním. Ve vztazích bývají věrné a milují až za hrob.

Had (2. května – 29. května)
Hadi jsou velmi inteligentní lidé, kteří se rádi učí novým věcem. Bývají zvídaví a neustále se vzdělávají. Ostatní je uznávají a mají je za přirozenou autoritu. Snadno dosahují svých cílů. Partnerovi bývají věrní. Jsou to skvělí spisovatelé i učitelé.

Veverka (30. května – 26. června)
Veverky jsou velmi pracovité a rády na sebe strhávají pozornost. K životu potřebují kontakt s ostatními, jsou to společenští tvorové. Jsou citlivé, mají pro druhé pochopení a zároveň jim neschází smysl pro humor. Jak jde o peníze, umí být veverky velmi impulzivní.

Želva (27. června – 25. července)
Želvy jsou znamením, pro které je rodina vším. Jsou pracovité a vnímavé. V práci potřebují prostředí, kde se budou cítit dobře. Jsou ekologicky založené a záleží jim na přírodě. Svým partnerům jsou věrné a preferují stabilní dlouhodobé vztahy.