NEJSLAVNĚJŠÍ ASTROLOG PROZRADIL: kdo V červenci bude mít nejvíce ŠTĚSTÍ A PENĚZ a 1 znamení čeká pouze SMUTEK

Váhy

Energie tohoto znamení bude na vrcholu, což jim umožní splnit všechny jejich plány. Mnohým se podaří najít lépe placenou práci, najít rodinu nebo vyřešit složité finanční problémy. A zdraví bude skvělé. Pro Váhy to bude velmi příznivé období.

Štír

Štíři by se měli zapojit do aktivní práce. Červenec bude plný těžkých situací, které pomůže vyřešit intuice. Astrolog vám radí, abyste se zbavili přílišné arogance a náročnosti vůči lidem. Ty druhé nepomáhají v pracovní a osobní oblasti. Druhý letní měsíc dá Štírem vzestupy i pády. Je však důležité vyvodit z obtížných situací správné závěry. Měli by pochopit, co chtějí od budoucnosti. V milostné sféře byste se neměli pouštět do krátkodobých intrik.

Střelec

Ti Střelci, kteří se nedávno cítili jako křeček v kole, si budou moci odpočinout od neustálého závodu. Okusí plody své dosavadní práce a podaří se jim dosáhnout toho, co si předsevzali. I věci, které byly dlouho odkládány. To přinese úspěch v různých oblastech. V podnikání, říká astrolog, stojí za to rozvíjet nové směry. Osobní život uspokojí výhody. Osamělí zástupci znamení uvítají druhou polovinu.

Kozoroh

Kozorohové se mohou spolehnout na úspěch v obchodní a finanční sféře, i když tento měsíc nebude snadné dosáhnout cílů. Pilní nositelé znamení dosáhnou vysokých výsledků. Hlavní je vybudovat si správný vztah s vedením a kolegy. Odmítněte provokace a drby. Předpovídají se příjemné změny v osobním životě. Volní Kozorozi najdou lásku. K tomu ale potřebujete rozšířit oblast hledání a lépe se poznat.

Vodnář

Pozitivní změny, naplnění tužeb a plánů – to vše bude představeno Vodnáři. Zejména v pracovní a kreativní oblasti. Kosmos doporučuje dosáhnout rovnováhy mezi prací a volným časem. Nadměrná práce může podkopat zdraví Vodnáře. Uprostřed léta umožní představitelům znamení stabilizovat svou finanční situaci. Ve vztahu s partnerem se musíte naučit bránit své hranice.

Ryby

Ryby také čeká aktivní pracovní období. Když se ponoří do své profesní sféry, budou schopni dosáhnout určitého blahobytu. Nenechte se ale příliš frustrovat množstvím času, který práci věnujete. Čekají totiž na výsledky plodné práce. Nejsou vyloučeny ani konflikty s blízkými. Globa radí snižovat náklady a přistupovat k plánování rozpočtu moudře. V osobním životě jsou také vyjádřeny problémy, ale bude možné je bezpečně vyřešit.

Zdroj.esoteric