Nemusíte být vědma ani čarodějka, abyste dokázali zjistit jaký je váš osud! Prozradí vám to čára na dlani

Linie A

Když je vaše srdeční linie na prostředníku, znamená to, že máte charakter vůdce. Jste ambiciózní a nezávislý člověk s vysokým IQ a silnými schopnostmi v rozhodování. Vyhýbáte se situacím, kdy se snaží někdo manipulovat s vámi, a dáváte přednost osamělosti před bolestivými vztahy. Riziko pro vás není nic nového a dokážete se rychle rozhodovat. Patříte k lidem, kteří nebojí dát najevo své city.

Linie B

Podle vaší srdeční linie jste laskavý člověk, ale zároveň velmi nedůvěřivý a máte tendenci si kolem sebe stavět zdi, aby jste se chránili před nebezpečím. Raději si vše pečlivě promyslíte a nejednáte ukvapeně. Vyznačujete se velkorysostí a pracovitostí, což lidé kolem vás obdivují. Pokud se někdo do vás zamiluje, bude s vámi velmi připoután kvůli vaší povaze.

Linie C

Vaše dlaně ukazují, že máte na ukazováčku silnou a výraznou srdeční linii, což znamená, že jste přirozený vůdce a rádi si stavíte ambiciózní cíle. Potřebujete však také podporu a povzbuzení od lidí kolem sebe, zejména od rodiny. Díky vaší vůdcovské povaze jste dosáhli vysoké úrovně a dokážete se pustit do náročných projektů s odhodláním a pečlivým plánováním. Máte také velké srdce a nebojíte se projevit své city.

Linie D

Vaše čára mezi ukazováčkem a palcem prozrazuje, že jste trpělivý a laskavý člověk s dobrými úmysly. Toto jsou vaše silné stránky. Jste klidná a aktivní osoba, která ráda poznává a stará se o druhé. Snažíte se dávat lásku a teplo všem kolem sebe. Nicméně, kvůli vašim dobrým úmyslům mohou být vaše hranice porušovány a mohou být vás zneužívány lidé. Pokud se tak stane, často nebudete zlobit a budete to snášet trpělivě.