Neuvěřitelné scény na benzínce. Žena měla porodit na záchodě a utéct

Twitter/@HustonPolice
Twitter/@HustonPolice

Na čerpací stanici došlo k neobvyklým událostem. Policie provádí pátrání po mladé ženě, která na místě přijela, zaparkovala své auto u pumpy a poté se odebrala na toaletu. Tam pravděpodobně porodila dítě a následně uprchla. Bohužel, dítě nepřežilo. Úřady momentálně provádějí vyšetřování této události a byly zveřejněny záběry z kamerového systému stanice.

Policie po této ženě pátrá

Vše se odehrálo na jedné ze stanic v americkém Texasu. Houstonská policie po ženě pátrá a zveřejnila na sociálních sítích video, které jasně ukazuje ženu, kterou hledají. Žena spáchala strašlivý čin.

Situace se odehrála 2. dubna 2023 na stanici Shell na South Post Oak Road. Služby téměř okamžitě začaly po ženě pátrat, byly však natolik náročné a neefektivní, že až nyní byli požádáni o pomoc případní svědci, kteří sdíleli nahrávky z monitoringu na čerpací stanici.

Porod na čerpací stanici. Dítě zemřelo

Videozáznam ukazuje ženu, jak jede v bílém osobním voze na nádraží a míří dovnitř. Její tvář na natočeném videu je velmi viditelná, výrazná a snadno rozpoznatelná. Policie se obrací s žádostí o pomoc při řešení případu.

Žena vstoupila na záchod na čerpací stanici a po chvíli z něj rychlým tempem vyšla. Jeden ze zákazníků, který byl v tu chvíli na místě, si po vstupu na toaletu všiml, že tam leží novorozeně. Okamžitě byla přivolána záchranná služba, ale dítě bylo mrtvé. Lékaři konstatovali smrt. 

článek pokračuje na další stránce…