NIKDY NEDÁVEJTE HODINY NA TOTO MÍSTO V DOMĚ: MNOZÍ TO NEVÍ A VYZÝVÁ TO K NEHODÁM!

Pravidla Feng shui pro přitahování štěstí a pozitivní energie do domova říkají, že je velmi důležité, kam v domě hodiny umístíte.

Hodiny jsou důležitým symbolem a jako takové znamenají pohyb, akci a změnu.

Prvním a základním pravidlem je umístit hodiny do místnosti, kde je rušno nebo kde je největší ruch.

Je to obývací pokoj, kde členové domácnosti nejvíce komunikují a kde tráví nejvíce času.

Dobrou možností je také umístit hodiny do pracovny nebo kanceláře. Je užitečné mít hodinky, které ukážou, kolik času jste strávili prací.

Je jedno místo, které není dobré hlídat: v ložnici. Tato místnost slouží výhradně k odpočinku a také k dosažení sexuální energie, kde je čas nejméně důležitý. Hodiny je nejlepší umístit do obývacího pokoje nebo samostatného pokoje, kde je uvidí každý, dokonce i hosté.

Existují i ​​další místa, kde je podle pravidel Feng Shui dobré hlídat. Jedná se o dětský pokoj, stejně jako o pokoj, kde se kojí. Nejlepší je používat pouze hodiny, které nemají kyvadlo ani zvuk, ale digitální.

U větších dětí se hodiny používají, aby děti nemeškaly do školy, proto je dobré jim jedny umístit do pokojíčku. Pořiďte si hodinky s pěkným designem. Hodiny, které jsou zdobeny obrázky čtyř ročních období nebo které ukazují slunce a měsíc, den a noc, jsou vynikající kombinací pro přilákání pozitivní energie u dětí.

Pokračování na další straně