OD BŘEZNA 2023 SE VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT OD KOŘENŮ: Začíná nové období. Co vás čeká v příštích 20 letech a pro koho ŠTĚSTÍ klepe na dveře

Rak
Pluto vstupuje do vašeho pole krizí, mentálních postojů, zvyků a strachů. Tradičně tomuto domu vládne Pluto! To znamená, že zcela změníte své návyky, s největší pravděpodobností se zbavíte nějaké škodlivé závislosti (pokud existuje), změníte svůj postoj k penězům a zcela přehodnotíte své vlastní postoje. Pluto bude tlačit na společné finance rodiny – můžete si vzít půjčku na 20 let (např. na koupi letního domu), nebo budete pracovat na vytvoření vážného dědictví pro své děti. Pluto navíc změní váš postoj ke strachům – uvidíte, jak vás strachy ovládají, a když si to uvědomíte – snadno se jich zbavíte a půjdete dál.

Lev
Pluto vstupuje do vašeho pole manželství, rodinných vztahů a některých právních smluv a vztahů na dalších 20 let. To znamená, že od března 2023 mohou do vašeho života vstoupit velmi vlivní lidé: může to být buď jediná, mocná osoba na pozici, nebo někteří klienti a kolegové, kteří budou docela slavní a velmi úspěšní. Pokud je vaše manželství v krizi, pak by Pluto mohlo vyprovokovat rozvod. Pochopte, že Pluto ničí v našich životech vše, co pomalu ničí nás. Pokud jste tedy vdaná za narcistu, násilníka nebo jen trpíte ve vztahu, pak se od března 2023 situace začne dramaticky měnit. Svobodným Lvům v letech 2023 až 2043 přinese Pluto rozvoj a lepší prožitek života i manželství.

Panna
Pluto zcela změní váš postoj k životu, každodenní rutině i práci. Vstupuje do vašeho pole povinností, odpovědnosti a zdraví, takže za 20 let zcela změníte své návyky a stravování – budete nuceni sportovat, přejít na zdravou stravu a životní styl. Ve skutečnosti je velkou myšlenkou Pluta změnit způsob, jakým pracujete a co děláte na denní bázi. Může se například stát, že buď změníte profesi, stanete se „freelancerem“ na plný úvazek nebo se pustíte do vlastního podnikání. Pluto vždy přináší velké ztráty energie na poli, na kterém se nachází: počítejte se zvýšením zátěže domácnosti (například když stavíte dům, stěhujete se, stavíte farmu nebo nějaký druh farmy). Budete také aktivně nabírat nové lidi a asistenty.

Váhy
Jako u všech vzdušných znamení, Pluto vám

připravuje dárky – mezi ním a vaším Sluncem bude v horoskopu trigon. Toto je pomoc, podpora a doslovné povzbuzení Vesmíru k vašemu růstu. Pokud pro mnoho znamení tento aspekt přinese krizi, ve vašem případě planeta změní způsob, jakým prožíváte štěstí. To, co jste dříve považovali za běžné, se pro vás může stát zdrojem neuvěřitelné radosti! Pluto začíná pracovat ve vašem poli dětí. Možná budete mít větší zátěž související s dětmi (třeba proto, že přijde nové miminko). Za dalších 20 let zcela změníte svůj vztah k sobě samému – pochopíte, že sebeláska ovlivňuje všechny oblasti vašeho života, takže musíte vážně poznat své vnitřní dítě! Čeká vás nový koníček, kreativita, sport v novém okruhu lidí a kvůli tomu možná i nový milostný vztah!

Pokračování na další straně