OD BŘEZNA 2023 SE VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT OD KOŘENŮ: Začíná nové období. Co vás čeká v příštích 20 letech a pro koho ŠTĚSTÍ klepe na dveře

Štír
Od března 2023 začíná Pluto pracovat na vaší situaci ohledně nemovitostí, bytů, rodinných hodnot… V příštích letech můžete začít stavět dům, přestěhovat se do jiné země a obecně budete muset hodně zaplatit pozornost svým blízkým. To se stane, když se žena vdá, porodí děti – domácí prostředí ji změní a mateřství může změnit její perspektivy, sny a plány do života. Obecně platí, že Vodnář je ve vašem osobnostním poli a pocítíte, jak se mění. Některé z postulátů vašich rodičů jsou zastaralé a je čas vytvořit si vlastní. Pluto vám poskytne vážné dozrání tím, že se vzdáte některých starých pravidel, rodinných základů. To je spíše symbolické, například je možné, že se přestěhujete do jiné země a vytvoříte si tam svou „rodinu“. Nebo prodáte rodinný byt.

Střelec
Pluto začne pracovat na vašem vztahu se sourozenci a může také vést ke zvýšenému zájmu o učení, cestování a dokonce i vyučování. Za dalších 20 let se určitě posunete, naučíte se nějakou důležitou novou dovednost (cizí jazyk, programování) a také budete muset převzít velkou zodpovědnost za své příbuzné – vaši příbuzní budou například potřebovat vaši finanční či jinou Pomoc. Pluto vám také přinese náhlou změnu vašich každodenních návyků – jinou dopravu, trasy, kterými obvykle jezdíte, dokumenty, které používáte každý den. Během tohoto období je možné, že několikrát změníte školu nebo se to bude týkat výměny pasů, povolení k pobytu a diplomů. Nudit se rozhodně nebudete – rozšíříte okruh lidí kolem sebe, budete neuvěřitelně společenští.

Kozoroh
Pluto vstupuje do vašeho pole hodnot, financí a sebeúcty – v příštích 20 letech zcela změní to, co je pro vás důležité a drahé. Změníte dokonce svůj postoj k příjmům a výdajům – dříve koupené věci vám budou připadat „hloupé“, protože budete chtít investovat do něčeho, co vás může posunout a povzbudit k pohybu vpřed. Například místo levných věcí se naučíte kupovat něco „stavového“, nejnovější technologie nebo přejdete na eko značky. Od března 2023 se vám může náhle změnit plat, je možné, že budete mít mnohem více peněz, ale zároveň se budou muset změnit způsoby výdělku. Je to dáno tím, že jednoduše změníte svůj postoj k vlastní energii – pokud jste dříve mohli udělat hodně za málo peněz, nyní si uvědomíte, že vaše zdraví a energie jsou mnohem cennější!

Vodnář
Pluto vstupuje do vašeho znamení, což vám dává větší vliv v očích celé komunity – můžete získat nebývalou slávu, stát se lídrem, jehož názor všichni respektují, slavným blogerem nebo prostě vést seriózní pobočku. Faktem je, že Pluto sám ve vašem horoskopu narození je zodpovědný za kariéru a postavení, a když vstoupí do vašeho znamení, dá vám velkou sílu. Změníte vzhled a polohu. Například v březnu 2023 se rozhodnete pro nový styl, změníte si jméno, přezdívku, příjmení, barvu vlasů nebo dostanete důležitý dokument, který definuje vaši identitu (nový pas, povolení k pobytu, občanství). Skvělé dary Pluta jsou vždy spojeny s vážnými energetickými náklady – budete dokonce muset „změnit“ své tělo, abyste tento tlak zvládli. Abyste zvládli energii, musíte ji umět udržet. Je možné, že na svém těle zaznamenáte velké změny.

Ryby
Pluto začne pracovat na vašem poli psychiky, sebepoznání a všeho, co vám brání v pohybu vpřed. Vstupuje do vašeho pole cestování, vzdálených zemí a věcí z podvědomí, aby vás povzbudil postavit se minulosti. Můžete se například přestěhovat do jiné země a prostřednictvím této akce se budete moci navždy rozloučit s minulostí. Pluto by vám také mohlo dát projekt na sociálních sítích, který vás na internetu „proslaví“ a ovlivní – připravte se na velké množství nových „followerů“ na sítích, kteří budou potřebovat vaši pozornost a radu. Stejný obor je také zodpovědný za lidstvo – budete očekávat, že se budete zabývat tím, jak pomoci druhým, pravděpodobně se zapojíte do práce charitativní organizace atd.