Pandemie koronaviru a brutální pravda o životě, kterou je jen málokdo ochotný přijmout

Dělejte si přestávky v práci. Mnoho podniků tvrdě pracuje na vytvoření práce na dálku a systému rychlé reakce na mimořádné události. To vše je pro ně velkým přínosem, protože jim pomáhá připravit se na jakékoli překvapení.

Šetřit peníze. Když bude ekonomika v útlumu, budou ti, kteří mají nějaké úspory v „deštivém dni“, lépe připraveni na krátkodobé výdělky nebo problémy s peněžními toky. A pokud se nestane nic špatného, ​​pak mohou jednoduše použít další kapitál, pokud se objeví výhodná příležitost investovat peníze.

Budujte kariéru. Jak říká Jaylen Rose: „Oceňujte svou současnou pozici a plánujte se přestěhovat.“ Budujte kontakty. Cítit půdu. Přemýšlejte o současnosti, ale nezapomeňte na budoucnost. Musíte si hledat práci, nejen když se situace opravdu zhorší, protože nejlepším způsobem, jak najít něco vhodnějšího, je neustále sledovat trh práce. Znovu si važte své současné pozice, ale vždy si naplánujte „povýšení“, ať už z toho vyplývá cokoli.

Udělejte něco, co vám prospěje, a zahraje vám to do rukou, nebo alespoň minimalizujte poškození. To vás nejen připraví na nejhorší, ale i váš život bude mnohem lepší. A není prostor pro námitky.

Zdroj.Fithacker