PES ZAČNE V LESE ŠTĚKAT JAKO BLÁZEN – Z TOHO, CO JEHO MAJITELKA VIDĚLA NA ZEMI, JÍ SRDCE VYSKOČILO AŽ V KRKU

Ukázalo se, že někdy vše, co potřebujeme, je dotek jiné lidské bytosti.

4

“ Chytil mě za zápěstí a přestal brečet. Bylo to velmi dojemné,“ říká Azita.

Zároveň ta žena nemohla pochopit, jak špatně ti muselo být, abys něco takového udělal. Miminku stále visela pupeční šňůra z bříška.

Naštěstí pomoc dorazila rychle a po řádné lékařské péči Matthew celý incident přežil.

Malý bojovník byl nakonec adoptován báječnou rodinou a jeho biologická matka nebyla nikdy nalezena ani zatčena.

5

Matthew se o extrémně těžkém začátku svého života dozvěděl až jako dospělý. Jednoho dne jel s kmotrou autem, když se ho zeptala, jestli mu někdy někdo řekl pravdu.

„Vyprávěla mi celý příběh a já tomu nemohl uvěřit. Šel jsem domů a trochu kopal. Nakonec jsem řekl ostatním, že mám z přežití nemožné situace docela dobrý pocit,“ řekl Matthew.

Matthew se také rozhodl najít ženu, která ho tehdy našla, a osobně jí poděkovat za to, co udělala. Mohla ignorovat signály psa a pokračovat v běhu, ale neudělala to, a tak mu zachránila život.

O 20 let později…

I když sama Azita chtěla vědět, co se stalo Matthewovi, bylo to docela těžké. Když byl adoptován, prakticky neexistoval způsob, jak kontaktovat jeho rodinu.
Žena byla v depresi, ale utěšovalo ji, že někde na světě je rodina, která ho miluje a udělala by pro něj cokoliv.

Nakonec to byl slavný rozhlasový redaktor Ryan Seacrest, kdo pomohl Matthewovi seznámit se s Azitou. Pozval je oba do svého studia a jejich setkání nahrál.

6

Azita řekla, že čekala 20 let, než se znovu setkala s Matthewem.

„Jsi přesně takový, jaký jsem si představoval. Okamžitě jsem podle své velikosti poznal, že jsi to ty. Děkuji, že jsi přišel do mého života a změnil ho. Věděl jsem, že se ještě jednou setkáme. Den, kdy jsem ho potkal, potvrdil mou víru. Bůh spojil naše cesty k většímu účelu.“

7

Oba mají v úmyslu zůstat spolu v kontaktu. Podívejte se na jejich krásné a dojemné setkání ve videu níže: