Policejní pes neviděl svého parťáka od doby, kdy odešel do důchodu. Když se znovu setkali nikdo neudržel slzy

Policejní psi jsou úžasní. Nejen, že pro policii odvádějí neocenitelnou práci, ale také dělají skvělý dojem na ostatní policisty a vytvářejí s nimi pouto, které nelze přerušit.

Přesně takovou situaci ukazuje video. Ukazuje policejního psa, který vypadá, jako by plakal, když se po letech znovu shledá se svým bývalým partnerem a opatrovníkem.

Srdcervoucí video pochází z čínské sociální sítě, kde jej zveřejnilo policejní oddělení Si-čchuan. Podle informací pracoval 8letý německý ovčák jménem Wangwang jako stopovací pes, než odešel v červnu 2019 do důchodu.

Fenka Wangwang si zasloužila slušný důchod a bylo o ni dobře postaráno. Bohužel to znamenalo oddělit ji od jejího partnera a opatrovníka.

Velmi se jí stýskalo, a tak když za ní policista po dlouhém odloučení přišel na nečekanou návštěvu, zaradovala se a běžela přímo k němu.

Dva staří přátelé měli úžasné setkání. Policista pohladil Wangwanga, který jako by plakal štěstím.

I když se pes a policista dlouho neviděli, jejich láska k sobě neupadla. „Wangwang má vlasy zešedivělé, ale tady je dobře krmí, protože přibrala“ – jak se můžete dozvědět z videa.

„Vždy je těžké se rozloučit s kamarádem.“

Pokračování na další straně