Pověz mi, jak krájíš chleba, a já ti řeknu, kdo jsi!

Výsledky testu osobnosti:

  1. Trojúhelníkové kousky . Jste mimořádná, kreativní osobnost, máte nestandardní myšlení. Jsou schopni ukázat představivost a nasměrovat své činy neočekávaným směrem. Milujte život a vězte, jak ho žít tak, aby bylo příjemné na něj vzpomínat.
  2. Nakrájejte kousky na polovinu . Schopnost analyzovat situaci přináší úspěch v podnikání. Sebevědomí a odhodlání umožňují realizaci nápadů. Jste věrni svému přesvědčení a nemáte rádi, když si někdo odporuje.
  3. Nakrájejte kousek na několik kusů. Dokážete se vcítit do lidí a pomáhat jim, dokonce i ke vaší škodě. Jsme připraveni nezištně podporovat ostatní a dělat vše, co je ve vašich silách. Altruismus a schopnost upřímně se radovat ze štěstí někoho jiného vám přináší potěšení.
  4. Chléb nakrájejte na rovnoměrné kousky. Hlavním rysem je praktičnost. Nedělejte ukvapené činy a nelíbí se vám marnost. V životě by mělo být vše v pořádku, věnujte zvláštní pozornost plánování.
  5. Oddělte střed od kusu. Jste docela sebevědomý a znáte svou hodnotu. Dobře se orientujete v lidech a víte, jak je spravovat. Jsou schopni těžit z jakékoli situace.
  6. Lámejte chléb na velké kousky. Díky vaší lásce k životu a energii se neustále pohybujete vpřed. Rád být v centru pozornosti. Máte vysokou úroveň inteligence.
  7. Rozbijte chléb na malé kousky. Velmi rychle zapomenete zášť a odpustíte lidem. Jelikož jste opatrní, nejste připraveni otevřít svou duši prvnímu příchozímu, necháte pouze blízké vyvolené.

Zdroj:brainum.ru