Předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Umožní vám předem se připravit

Býk

Také realistickým a spolehlivým Býkům dokáže Uran převrátit život vzhůru nohama. Pokud jste už dávno chtěli začít vést život znovu od začátku a nemohli jste se stále odhodlat, je tohle období vaše velká šance!

Taková šance se neobjevuje příliš často, buďte tedy rozhodní a popadněte příležitost za pačesy s veškerou svojí silou. Dokážete na svůj život pohlédnout docela novýma očima, možná začnete cestovat a zkoumat dosud neobjevené horizonty. Připraveni buďte na všechno. Bude to zábavné, bude to vzrušující a hlavně v tom bude mnoho příležitostí, jak zlepšit svůj život a dostat ho na úplně novou úroveň.

Blíženci

Pokud chcete zapomenout na veškeré životní křivdy, nesnáze, nedobré vzpomínky, pokud chcete shodit tísnivá pouta, která tolik bránila vaší přirozené pohyblivosti a zvídavosti a až doposud vám nedovolovala svobodně se pohybovat, je Uran na vaší straně a pomůže vám se toho zbavit.

Uran je planetou, která vám dodá sílu a palivo k tvůrčímu i osobnímu rozmachu. Můžete se pustit do čehokoli. Můžete se vydat cestou duchovní očisty a růstu. Možná začnete praktikovat meditaci, možná věnujete více pozornosti sportu. Může vás zaujmout i samostatné podnikání. V každém případě vám Uran bude pomáhat. Nepromarněte vhodnou chvíli!

Rak

Pro vás, milí Raci, je právě tohle období jako stvořené k tomu, abyste se kolem sebe pozorně rozhlédli. Využijte své vrozené citlivosti a hluboké intuice. Jste si jisti, že vaše okolí je právě takové, jaké vám vyhovuje? Jaké potřebujete? Máte dost prostoru k seberealizaci? Chápou vaši nejbližší vaše city? Jste spokojeni se životem? Sami se sebou?

Zamyslete se nad tím. Uran v Býku Rakům přeje. Vypadá to, že jste jen krůček od splnění svého snu – stačí už jen docela málo. Pracujte na sobě a nebojte se změnit okruh lidí, s nimiž se stýkáte. Nebojte se vykročit úplně novým směrem. Toto období je pro vás slibné a podporuje vaši snahu dosáhnout nových výšin.


Lev

Ohniví, autoritativní a rozhodní Lvi mohou očekávat změny v práci. Bohužel ne jen ty dobré. Na druhou stranu vás to přivede k přehodnocení vlastních priorit, což samo o sobě je dobrá věc. Vám v tomto období nakonec umožní zaujmout pevnější životní postoje a získat to, co vám po zásluze náleží.

Možná zvolíte úplně novou životní cestu, a to cestu veskrze úspěšnou. Zbavíte se škodlivých návyků a vrhnete se na plnou seberealizaci. Lvi jsou prostě úžasní a toto období jim umožní to všem znovu předvést.

Panna

Panny jak známo stojí vždycky nohama pevně na zemi. Nicméně však v tomto období je čeká mnoho cestování, a to nejenom z osobního zájmu, ale také v souvislosti s pracovními povinnostmi. Mnoho času věnují svojí kariéře, a bude to čas investovaný úspěšně, protože Panny pozvednou výrazně svoji profesní úroveň i postavení.

Vaše vrozená láska k učení dojde v tomto období vydatného naplnění. Čeká na vás celý poklad nových vědomostí a zajímavých znalostí. Se svou příslovečnou pečlivostí je také všechny záhy dokážete uplatnit.

Pokračování na další straně