Přesná hodina vašeho narození obsahuje tajemství vaší osobnosti: ŘEKNĚTE NÁM, KDY JSTE SE NARODILI, OBJEVÍME, CO VÁS V ŽIVOTĚ ČEKÁ

Doba narození určuje náš vzhled a povahu. V souladu s tím ovlivňuje osud každého člověka.

V astrologii je den rozdělen na 12 úseků, z nichž každý trvá 2 hodiny.

1. Pokud jste se narodili mezi půlnocí a 2 hodinou ranní

Cítíte se jistě a pohodlně ve společenských situacích, které již znáte. Neustále hledáte stabilitu a jistotu, proto vás někteří vnímají jako rezervovaného. Rádi vzděláváte a povzbuzujete lidi, aby žili v souladu s pozitivními sociálními standardy, a vaše rodina je vaší hlavní životní prioritou.

2. Pokud jste se narodili mezi 2. a 4. hodinou

Jste neposední a zvědaví, a tak stále hledáte něco nového, co jste ještě neobjevili. Jste intelektuálové a výborní komunikátoři. Jste věrní přátelé. Rádi čtete, píšete, cestujete a užíváte si mírné sportovní aktivity.

3. Pokud jste se narodili mezi 4. a 6. hodinou

Musíte se naučit stát si za svým. Záleží vám na zachování zdroje a pro budoucnost. Víte, že sdílení je dobré, proto rádi pomáháte a motivujete lidi kolem sebe. Jste romantik, ale někdy jste trochu tvrdohlavý.

4. Pokud jste se narodili mezi 6. a 8. hodinou

Cítíte se dobře v jakékoli umělecké oblasti. Musíte se cítit důležitě a hodně se na sebe ptát. Máte vyslovenou touhu po schválení. Jste přirozený vůdce a někdy rád šéfujete víc, než je nutné.

5. Pokud jste se narodili mezi 8. a 10. hodinou

Jste extrémně citlivý. Uklidňují vás a obnovují pomocí činností, jako je meditace. Rádi trávíte čas o samotě a nehledáte chválu a světovou slávu. Rádi sloužíte druhým tak, abyste vnesli mír a harmonii do jejich duší. Zjistěte, co o vás říká hodina narození

Pokračování na další straně