PROGNÓZA SLAVNÉ RUSKÉ ASTROLOŽKY TAMARY NA PROSINEC: Čtyři znamení zažijí ŠTĚSTÍ, nebudou jim chybět peníze ani LÁSKA

Panna
Ženské Panny by měly v prosinci „proseknout“ a odhalit pravdu svým partnerům. Zůstaňte v klidu, říká Globa, a nebudete muset být roztrženi mezi prací a domovem. Od poloviny měsíce se situace razantně změní k lepšímu a Panna pocítí tepleji u srdce. Zároveň se zlepší finanční situace, která byla v první dekádě složitá. Aby byla astrolog více bonitní, radí Panně, aby si na Nový rok trochu šetřila. Šéfové budou zaznamenávat úspěchy.
Pocit pohodlí a klidu zajistí Pannám aktivní dovolenou. I malá fyzická aktivita bude mít pozitivní vliv na pohybový aparát. Budete se věnovat vášním a koníčkům. Chladné prosincové večery strávíte poklidně, v té nejlepší společnosti.

Ryba

Rodinný život Ryb v prosinci bude harmonický. Rodinné bouřky utichnou, přijde klid a v druhé polovině měsíce naplno rozkvete romantika. Zástupci znamení nebudou trávit příjemné zimní večery sami a budou se moci schovat před negativitou podzimních bouří. V práci sice hrozí hádka s nadřízenými, ale hvězdy se postarají o to, aby Ryby ze situace jen těžily. Je důležité zůstat v souladu se sebou samým a efekt bude nečekaně příjemný.