Proroctví cikánských tarotů na nadcházející dny! Pro někoho dobrá zpráva, pro jiného varování

Nikdy přesně nevíme, co nám budoucnost přinese, ale máte před sebou její malou část, soudě podle znamení zvěrokruhu.

 BERAN

Proroctví cikánských tarotů má pro vás zprávu, že je velmi důležité těšit se z toho, co máte. Zdá se, že jste někdo, kdo vytrvale chce víc a víc, místo aby se zastavil, čekal, aby si uvědomil, že už je šťastný. Zázraky se dějí a o tom není pochyb, ale musíme říct, že v tuto chvíli je nanejvýš důležité, abyste si prostě užili to, co vám patří.

 BÝK

Jste někdo, kdo se vytrvale dívá do minulosti, a to je vaše velká chyba. Musíte pochopit, že neexistuje žádné štěstí. Pokud vám někdo již jednou ublížil, udělá to znovu a pokaždé. Konečně je čas najít způsob, jak se k této osobě otočit zády. Není vás hoden a není vůbec pochyb o tom, že s ní máte smůlu.

 BLÍŽENCI

Musíme zdůraznit, že lvu na vás záleží. Že je připraven vám to dokázat v akci. Proroctví cikánského tarotu pro příští dny má pro vás poselství, abyste jednoduše přemýšleli o svých touhách. Štěstí je od vás jen krůček, ale problém je v tom, že se zdá, že si ho neumíte užít, nebo nevíte, jak ho uchopit.

RAK

Je důležité říci, že zázraky se mohou stát, když je nejméně čekáme. Ale v nadcházejících dnech pochopíte, že je důležité, abyste se snažili všemi možnými způsoby splnit svá přání. Záleží vám na jedné rakovině a je možné, že si tím nejlepším způsobem uvědomíte, že je čas s ní bojovat. Cítí to samé, jen to dobře skrývá.

 LEV

Vaše emoce jsou na prvním místě. Proroctví o cikánském tarotu pro vás přináší velmi dobrou zprávu. Dny, které vás čekají, si upřímně užijete a mnoho věcí se může hodit. Pokud se hádáte s milovanou osobou, usmíření je jasné a jisté, ale také to, že ona čeká, až uděláte první krok. Přemýšlejte o tom.

 PANNA

Musíme říci, že není pochyb o tom, že přijdou dny radosti a dny, kdy vše zapadne na své místo. Ukazuje vám, že Rakovi na vás záleží a není pochyb o tom, že je možné, že v následujících dnech budou možné zázraky. Je ale důležité říci, že tentokrát není prostor pro žárlivost. Pokud vám na tom záleží, pak důvěřujte a udržujte si to, co máte.

Pokračování na další straně