PSYCHICKÝ TEST . Jaký typ člověka se skrýváš pod svou vnější maskou?

Vždy se snažíme být naší nejlepší volbou. Ne vždy ale volíme správné akce. V důsledku toho někdy začínáme být klamáni a nosíme masky. Postupně s námi tyto masky splývají: přestáváme si toho všímat. Důvody mohou být různé: strach, nevědomost, odmítnutí.

Pojďme se tedy podívat, co skrýváte pod maskou. Pojďme je vyndat, zjistěte, jaké jsou vaše skryté touhy, jací skutečně jste. Vyberte si jednu ze šesti níže uvedených masek.

Jaký druh člověka se skrýváš pod svou vnější maskou?

Maska 1:

Neustále potřebujete podporu a souhlas lidí kolem vás. Úspěch vašeho podnikání závisí na tom, jak silná je vaše podpora. Pokud nejste pochváleni, ztrácíte sílu. Abyste mohli růst, musíte být chváleni za své úspěchy. To není špatné. Potřebujete kolem sebe lidi, kteří vás mohou podpořit a v případě potřeby vám poradit. Ale jen ti, kterým na tobě opravdu záleží.

Nemusíte se každého ptát na radu. Buďte sebevědomější. Pokud chceš něco říct, řekni to. Nikdo tě nebude soudit.

Neměli byste se uzavírat do sebe, vyslechnou vás, pochopí, pokud se přestanete bát nedorozumění, bude vám situace chybět.

Maska 2:

Dvě věci, které potřebujete k pohodlnému životu. V jakékoli konfliktní situaci se snažíte najít kompromis – obklopte se pouze milými lidmi, vyhýbejte se energetickým upírům.

Neustále usilujete o rovnováhu ve svém životě na prvním místě. Pokud máte pocit, že v sobě ztrácíte harmonii, okamžitě situaci napravíte. Pokud se například obáváte hádky se svým blízkým, snažte se co nejdříve uzavřít mír. Ne proto, že se cítíte provinile, ale proto, že ve svém životě potřebujete harmonii.

Bilance je dobrá. Ale pokud to neomezuje váš vývoj. Někdy se taková rovnováha stává dusivou komfortní zónou. Zde můžete rozlišit, kdy jste překročili hranici.

Pokračování na další straně