„Říkali, že když se narodí, nepřežije“: Lékaři udělali císařský řez a čekali na nejhorší

Setkali jsme se s odborníky, kteří nám vysvětlili, jak bude nutné udržovat život našeho dítěte. Zažili jsme hroznou přednášku, že v určitém okamžiku možná budeme muset přestat poskytovat tuto podporu a nechat svého syna „odpočívat v pokoji“.

Brooklyn se přestěhovala do Cincinnati, kde byla nemocnice, a žila v hotelu vedle něj, pro případ náhlého porodu. Neustále jsem se pohyboval mezi městy, snažil jsem se pracovat a starat se o naše starší dcery.

Dostal jsem zprávu: Brooklyn je v porodnici. Spěchal jsem do nemocnice. Doslova 15 minut před zahájením císařského řezu vyslechli jsme si ještě jednu přednášku o tom, že dítě samo nemůže dýchat a možná budeme muset nechat lékaře „nechat ho jít do ráje“.

Brooklyn byla odvezena. Uběhlo pár děsivých minut a já to slyšel! Můj chlapec křičel! Dýchal sám — plakal – za celý život jsem neslyšel zvuk krásnější!

Tady je Charlie Edward Schnarr. Je zdravý. Vypadá jako naprosto normální, dobré dítě a žije své první dny. Lékaři museli krátce použít umělou plicní ventilaci, ale držel se dobře.

Jak je to možné, po všech hrůzách, které jsme zažili? Cituji lékaře: „z lékařského hlediska nemůžeme najít vysvětlení toho, co se stalo.“ Nějakým způsobem byl mozek schopen „prolomit blokádu“ a vyrovnat rovnováhu tekutin.

Za tu dobu, co jsme s manželkou strávili v nemocnici, jsem slyšel slova „božský zásah“ a „zázrak“ vícekrát, než jsem mohl počítat. Zkušené zdravotní sestry a lékaři se světovým jménem těžko uvěřili svým očím a radovali se spolu s námi.

Vím, že všichni příbuzní, přátelé, kolegové se za nás modlili a žádali ostatní, aby nás podpořili ve svých modlitbách. Myslím, že dominový efekt fungoval a tisíce lidí požádaly Boha, aby pomohl naší rodině.

Díky! Děkuji vám všem! Díky! Díky! Děkuji za všechny modlitby, slova podpory, za pohlednice, zprávy, e-maily. Věřím, že modlitby mohou pomoci! Bůh stále dělá zázraky.“

Zdroj foto: ohlyad-dnya.pro