Skončí svět ? Srážka s planetou může na Zemi způsobit katastrofu

Meade staví svou teorii na existenci planety Nibiru, kterou dosud nikdo neviděl. Podle něj už cítíte známky blížícího se nebeského těla. Výsledkem je, že se po zemi přehnalo stále více zemětřesení a v posledních letech se vyvinuly větší bouřkové systémy. Ve srovnání se svatou knihou a skutečnými událostmi naší doby David Meade tvrdí, že nedávné úplné zatmění Slunce (21. srpna) a zničení hurikánu Harvey (25. srpna) jsou všechny známky tohoto konce světa.

Navíc podle něj také dokazuje, že nebeská tělesa v souhvězdí Panny budou 23. září koexistovat s planetami v souhvězdí Lva. Jak je popsáno v knize Zjevení, „koruna 12 hvězd v jeho hlavě“. Přinejmenším podle křesťanského numerologa, jehož předpovědi na konci světa dosud nebyly velkým úspěchem. Několik jeho kolegů a NASA rovněž popřeli, že by konec světa měl přijít v sobotu.

Apokalypsa zatím chyběla

Nejvýznamnější vlna předpovědí konce světa přišla na přelomu tisíciletí: fenomén „Y2K“, který měl uvrhnout svět do chaosu, obklopil obrovský strach. Poslední celosvětovou apokalypsou, kterou se nám podařilo přežít, byl mayský konec světa v roce 2012.

Zdroj:blikk.hu