Šokující zločin: Tělo 2letého dítěte v tlamě aligátora, zmrzačené tělo matky

Thomas Mosley (21) byl obviněn z vraždy své přítelkyně Pashun Jefferyové a jejich dvouletého syna, jehož tělo bylo nalezeno v tlamě aligátora. Tuto tragickou událost informovala v neděli místní televize 10 Tampa Bay.

Pashun Jefferyova rodina navštívila partnera a syna Taylena v jejich domě v St. Petersburgu, Florida, na narozeniny. Po odchodu rodiny zůstali v domě pouze Jeffery, její partner Thomas Mosley a syn.

Asi o čtyři hodiny později dorazil Mosley do domu své matky s vážnými zraněními na rukou a pažích. Podle soudních dokumentů byl Mosley předtím viděn v oblasti jezera Maggiore, které je přibližně 10 bloků daleko od domu. Tyto informace byly uvedeny ve zpravodajské stanici 10 Tampa Bay.

USA. Thomas Mosley obviněn ze zabití manželky a jejich syna

Vzhledem k tomu, že rodina nemohla kontaktovat Jefferyho a na chodníku vedoucím k domu ženy byly stopy krve, znepokojení příbuzní kontaktovali policii. Bylo zahájeno vyšetřování a vedení bytového komplexu vstoupilo do Jefferyho domu. Tam bylo nalezeno její tělo s více než 100 ranami nožem. Po dítěti bylo také vyhlášeno pátrání.

článek pokračuje na další stránce..