Soukup dává Hanychovou k soudu. Jde mu hlavně o dceru!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová zdroj: youtube.com
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová zdroj: youtube.com

Ještě nedávno Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) vypadali jako ideální rodina, ale v současné době se neshodnou na ničem. Majitel televize Barrandov dokonce podal žalobu proti své bývalé partnerce. Hlavním důvodem je jejich šestiměsíční dcera Rozárka.

Po ukončení vztahu zůstává jediným společným prvkem pro Agátu a Jaromíra jejich dcera Rozárie, která přišla na svět v dubnu letošního roku. Oba rodiče se rozhodli, že nechtějí vzdát svá rodičovská práva, a mají na mysli jejich malou dceru a její dobro.

Nalézají se v situaci, kdy se nedokáží shodnout ani na základních věcech, jako je rozpoznání dne a noci, když předávají svou dceru. Zdroj blízký páru popsal pro Blesk, že napětí mezi nimi při těchto setkáních lze téměř krájet.

Jednak vzhledem k jejich současné situaci a sporům, které se neustále vyhrocovaly, se Jaromír Soukup rozhodl podat žalobu proti své bývalé partnerce. „Hanychová se živí jako influencerka a s fanoušky sdílí téměř každou minutu svého života. Soukup je výrazně rozhořčený, když na Instagramu ukazuje jejich dceru Rozárku,“ dodal zdroj.

článek pokračuje na další stránce…