ŠTĚSTÍ A BOHATSTVÍ MEZI 21. A 23. SRPNEM – PŘICHÁZEJÍ 2 VESMÍRNÉ DNY: Co vám přináší spojení Slunce a hvězdy Lví srdce!

Jste připraveni na dva kosmické dny? Každý rok mezi 21. a 23. srpnem, když se Slunce pohybuje znameními zvěrokruhu Lva a Panny, potkává hvězdu Regulus.

Regulus je jednou ze čtyř královských hvězd, které starověcí astrologové považovali za strážce čtyř kosmických dveří umístěných v severních, jižních, východních a západních koutech oblohy. Regulus byl strážcem severní kosmické brány, která obsahuje vibrace, o kterých se říká, že aktivují naše nejvyšší čakry .

Proto astrologové věří, že v těchto dnech byste se měli spojit se svým nitrem a pozorně naslouchat tomu, co vám říká vaše intuice. Snáze rozpoznáme naše spojení s vesmírem a vším v něm.

Když se Regulus a Severní kosmická brána aktivují, stanovte si záměr, protože tato energie vás může posunout do fáze splnění přání. Sledujte, jak se tato energie rozšiřuje směrem ven a naplňuje vaši bytost pocitem sounáležitosti, intuitivní moudrostí a vyrovnaností.

Také hvězda Regulus je také považována za hvězdu královské hodnosti, úspěchu a bohatství. Je také známé jako Lví srdce, protože dokáže podpořit naše nejvyšší plány, sny a ambice. Pokud chcete přilákat více bohatství nebo začít s podnikatelským nápadem, může vám spolupráce s Regulusem pomoci ve vaší schopnosti přilákat úspěch a hojnost.

Pokračování na další straně