Svědek zruinoval celou svatbu. Video bohužel uniklo na internet

Je to už 15 let, kdy světlo světa spatřilo video, na kterém se nevěsta vykoupala i s knězem. Zhlédly ho miliony lidí a nikdo z nich by si nepřál, aby jeho svatba dopadla takto.

Po zveřejnění se video stalo hitem internetu a rozhodně ho viděla každá nastávající nevěsta. Novomanželé, jejichž svatbu pokazil nešikovný svědek, se později objevili i v několika televizních show, aby odvyprávěli svůj příběh. Brzy se ovšem ukázalo, že video bylo jen chytrým marketingovým tahem a svatební dvojice jsou ve skutečnosti jen herci. Záběry však působí neuvěřitelně autenticky, a tak ještě i dnes, po 15 letech, si mnoho lidí myslí, že se tento nepovedený obřad skutečně odehrál.

To by nikdo nechtěl zažít

Palce u nohou se kroutily každému, kdo se na toto nešťastné svatební video díval. Se zmáchanou nevěstou, které do vody pomohl ženichův svědek, nešlo nemít soucit. Novomanželé stojí na malém pódiu a před oddávajícím knězem si řeknou své ano. Poté kněz vyzve ženichova svědka, aby podal svatební prsteny.

Ten stojí pod malým pódiem, a když se chystá překročit schod směrem k novomanželům, zakopne tak nešťastně, že milou nevěstu srazí. Vrcholem scény je to, jak nevěsta pod tíhou svědka neudrží rovnováhu a přepadne dopředu, rovnou do zahradního jezírka. Kněz ve snaze nevěstu chránit před koupelí však do vody padá i s ní.

Brzy se záběry ze svatby dostaly i do médií

Okamžitě slyšíme výkřiky přihlížejících svatebčanů, kteří jsou touto situací zděšeni. Chudák nevěsta. Vynořuje se z vody a její šaty, make-up i účes jsou úplně zničené. Ve videu se naplňuje noční můra všech budoucích nevěst. Takto skutečně nikdo nechce na své svatbě skončit. Video s takovým trapasem okamžitě obletělo celý internet a viděly ho miliony lidí.

článek pokračuje na další stránce…