Tato země bude vymazána: strašná předpověď Vangy

Podle odborníků Wanga během 55 let práce provedl více než sedm tisíc předpovědí, které se později splnily. Toto číslo je obrovské a jde nad rámec náhody. Procento přesných zásahů Vangových proroctví dosahuje 80. To je mnohem více než u jiných slavných jasnovidců a věštců. Předvídala jak smrt princezny Diany, tak útoky z 11. září ve Spojených státech.

Novinář a kmotr Vangy, Sergej Kostornaya, s ní byl mnoho let přátelé a dokonce se pokusil natočit dokument o věštce. Wanga však nedovolila pořizovat videozáznamy a zvukové záznamy svých proroctví. A pokud se o to někdo pokusil, bylo zjištěno, že film je prázdný. Podle Kostorného je dopad Vangy na technologii „absolutně destruktivní“. Na vlastní uši však slyšel několik Vangových předpovědí. A zpočátku k nim byl skeptický.

Sergei Kostornaya, novinář, kmotr Vangy: „Neměla ráda velkou politiku. Tam ji někdy bylo možné přelstít a vložit něco takového: „Vanga, ale Amerika, podívej, tady je náš přítel“ - „Nech ji, Amerika nebude. Budou taková zemětřesení, takové tsunami. Zaplaví, zaplaví, nakonec odtamtud všichni utečou. ““ Říkám: „Všichni?“ - „No, postupně všichni utíkají.“
 Toto proroctví se naplnilo v roce 2005. Hurikán Katrina zasadil New Orleans tak zničující úder, že bývalé hlavní město světového jazzu nebylo dodnes přestavěno. A to zdaleka není poslední přírodní katastrofou, která hrozí USA.

Wanga předpovídala, že pro Evropu nebude lepší osud, a varoval: „A černý stín zakryje Evropu a lidé ve strachu utichnou a přijdou cizinci! Přijdou vládnout Evropě. “
 V polovině 90. let Vanga už věděla, že se na Ukrajině k moci dostanou Kličko, Porošenko, Tymošenková a Jaceňuk. Doslova toto proroctví znělo takto: „Bude se ozývat výkřik, bude střelný prach, bude tma, bude králík, ale vše se rozptýlí a vítr se unáší!
 „To se předpovídalo, když Volodymyr Zelenskyy právě dokončil střední školu, ale Vanga už věděl o své budoucnosti:„ Střelný prach padne a místo něj přijde zelený vládce. “

Dmitrij Grachev, podnikatel, přítel Vangy: „Co je to„ zelený gentleman “? Je to Zelensky, nebo co? “ Mnoho Vangových proroctví stále představuje neřešitelnou hádanku. A to není překvapující. Její vlastní život je plný tajemství a rozporů. Kdo ve skutečnosti byla: hluboce nešťastná negramotná žena nebo chytrý šarlatán - viz program NTV „Na základě skutečných událostí“.




zdroj:novost1.ru