Tohle je jeden z nejpřesnějších testů vůbec! K DEFINOVÁNÍ VAŠÍ OSOBNOSTI STAČÍ POUZE 4 OTÁZKY

ESTJ – manažer

Máte rádi pořádek. Jste praktický a organizovaný člověk. Vypadáte střízlivě a odkazujete pouze na fakta. Chcete, aby ostatní byli přesvědčeni o správnosti vašeho názoru. Nikdy nezapomínáte na své blízké a stále jim projevujete lásku, také rádi poznáváte nové lidi a jste velmi komunikativní.

ENTJ – velitel

Život je boj, často extrémní. To vám pomůže lépe poznat sebe i ostatní. Rádi riskujete a odvaha vás inspiruje k novým činům. Můžete posoudit své silné a slabé stránky. Jste otevření novým nápadům a myslíte pozitivně.

ESFJ – učitel

S ostatními vycházíte velmi dobře a jste životem party. Jste laskaví, starostliví a vždy připraveni pomoci, i když musíte obětovat své osobní potěšení. Zároveň jste velmi nezávislí a jediné, co od ostatních očekáváte, je emoční podpora.

ESTP – Dobyvatel

Svých cílů dosáhnete všemi možnými prostředky. Zanedbáváte prostředky, i když znamenají donucení. Vždy se držíte plánu a nesnášíte závislost a kompromisy. Jste rozený válečník, který dokáže vždy objektivně posoudit situaci.

ENFJ – mentor

Jste emotivní a vždy mluvíte. Hodně gestikulujete a vyznačujete se výjimečnou empatií, v lidech vidíte všechny emoce. Můžete být žárliví a nedůvěřiví, ale na nadcházející události jste většinou připraveni předem.

ENTP – vynálezce

Prostě generátor nápadů. Vždy se snažíte vytvořit něco jedinečného a snadno se přizpůsobíte novým situacím. Se změnou prostředí nemáte problémy, protože se jich nebojíte. Nemáte rádi rutinu a často zavádíte rozmanitost, abyste se nikdy nenudili. Můžete také sdělit své nápady ostatním a uvést je do života.

ESFP – politik

Dokonale odhadnete možnosti prostředí a umíte manipulovat s lidmi. V životě se řídíte především vlastním zájmem. Vy se však snažíte vytvořit zdání prostého člověka. Neradi ztrácíte čas a vždy očekáváte rychlé výsledky.

ENFP – šampion

Jste energičtí a zvědaví, máte mimořádné tvůrčí schopnosti. Jste vynikající v jednání s ostatními a máte rádi nové lidi, ale cítíte se skvěle i ve vlastní společnosti. Máte bujnou fantazii a jste inteligentní. Nebojíte se změn, protože vždy dokážete udržet harmonii a máte různé dovednosti.

INFP – léčitel

Vaše vnitřní harmonie je vždy na prvním místě. Jste velmi vnitřně zaměřeni a dokážete předvídat události a dokonale rozumět lidem. Vždy dokážete dobře zapadnout a přitom často ztrácíte čas a smysl pro realitu.

Pokračování na další straně