Tohle je jeden z nejpřesnějších testů vůbec! K DEFINOVÁNÍ VAŠÍ OSOBNOSTI STAČÍ POUZE 4 OTÁZKY

ISFP – skladatel

Nacházíte radost v malých věcech, abyste snáze snášeli nudu a monotónnost. Chcete se cítit potřební a vždy pomáháte druhým a snažíte se nenarušovat jejich soukromí. Nesnášíte konflikty a vždy se je snažíte řešit s úsměvem. Jste praktický, starostlivý, spolehlivý a přijímáte svět takový, jaký je.

INTP – architekt

Jsi docela filozof. Stále hledáte klid a pohodlí, nemáte rádi přílišné vyjadřování. Rozhodujete se velmi pečlivě. Hledáte spojení mezi přítomností, budoucností a minulostí. Jste citlivý člověk a nemáte rádi změny, proto jste často ve stresu.

INFJ – poradce

Dokonale cítíte emoce druhých a dokonale jim rozumíte. Snadno poznáte nálady druhých a vidíte jejich přednosti, proto se na vás lidé často obracejí s prosbou o radu. Jako člověk jste však velmi citliví a intuice je vaším hnacím motorem. Nikdy se nepřestanete učit a sebezdokonalování je vaší prioritou.

INTJ – inspirace

Máte velmi bohatý interiér, odkud čerpáte neobvyklé nápady. Milujete dokonalost a chcete vše napravit. Máte však potíže s interakcí s ostatními, často je nevědomky odstrčíte, abyste ukázali svou nezávislost. Umíš si dávat přednost a důvěřovat si.

ISFJ – obránce

Nesnášíte faleš a nejistotu. Nemáš rád cizí lidi a držíš se od nich dál. Na druhou stranu pro své blízké můžete udělat cokoliv. Jste opatrní ve slovech i skutcích.

ISTP – kutil

Máte technické myšlení a nikdy nespěcháte s rozhodováním. Na vše se díváte objektivně a hledáte specifika. Vždy dodržujete termíny a jste dochvilní. Vyhýbáte se nepříjemným situacím, ačkoli jste velmi otevřený člověk.

ISTJ – inspektor

Promyšlená rozhodnutí z vás dělají velmi zodpovědného člověka. Jste důvěryhodní a vždy se na věci díváte z různých úhlů, abyste získali správný pohled. Zajímá vás pouze konečný výsledek, žijete tady a teď. Máte rádi pořádek a pořádek v každé sféře života.