Toto je nejsilnější znamení, že máte anděla strážného na blízku

Věříte v anděla strážného? Někteří lidé věří, že v našem životě máme minimálně tři strážné anděly, kteří nás hlídají na naší cestě životem. Každý strážný anděl pracuje svým způsobem. Mnoho z nich dává najevo, že jsou tady s námi. Musíte se jen dávat na určité signály, kterými se s námi snaží komunikovat. Podívejme se, jak poznáte přítomnost anděla strážného ve svém životě.

2. Další znamení, která můžete sledovat

První možností je vůně parfému nebo kolínské, kterou používala vaše blízká osoba. Cítit ale můžete také určité květiny nebo vůně, které si spojujete se vzpomínkou nebo ročním obdobím. Vidět můžete tvary v oblacích, záblesky světla, duhu, změny teploty v místnosti nebo jednoduše cítíte přítomnost někoho dalšího v místnosti, i když jste sami.

Mnoho lidí také potýká určitá nebo stále se opakující čísla. Strážné anděly ale můžete i slyšet. Poslechnout můžete šepot slov nebo myšlenky, které vám přelétají myslí a přitom nejsou vaše. Velmi běžným způsobem, jak o sobě dávají strážní andělé vědět, jsou také sny. Potkávat ale můžete i určitá zvířata, jako jsou ptáci, motýli nebo králíci.