Učitelka se vzdala práce a odstěhovala se s dětmi do lesa: „Už je nikdy nepustím do školy!“

Foto: Taylor Moran/Instagram
Foto: Taylor Moran/Instagram

Taylor Moran, 32, bývalá učitelka, se přestěhovala do lesů v Arkansasu a prozradila, proč své děti nikdy neposílá do školy. Říká, že je chce zachránit před „výchovným traumatem“, protože si myslí, že je důležitější vychovávat je pro život.

Matka tří dětí v prohlášení uvedla, jak věří, že vzdělávací systém studenty traumatizuje. Vzdělávací systém podle něj dusí jejich kreativitu, zabíjí jejich originalitu a ubírá drahocenný čas jiným důležitým činnostem.

Místo toho trvá na tom, že své tři děti naučí základním dovednostem pro přežití nad rámec školních povinností, jako je vařit od nuly.

Taylor Moran říká, že práce v tradičním vzdělávacím systému nenaučí děti správným životním dovednostem a chce své syny Hudsona (5), Thompsona ( 3 ) a Guse (1 ) naučit žít praktický život.

Foto: 
Taylor Moran/Instagram

„Viděl jsem systém zevnitř a dostal se z něj, takže život může být novou příležitostí i pro mé děti,“ řekl bývalý učitel.

Taylor říká, že ona a její manžel Nick naučili své děti praktickým dovednostem, které budou v životě potřebovat. Naučili se například vyrábět těstoviny a jogurty, chytat a vařit divoké raky.

článek pokračuje na další stránce…